MENIU

Un crocodil aflat într-un avion a devenit agresiv. Ce a urmat este ÎNGROZITOR

<p>Un crocodil a alertat un oraş din Rusia</p>

Declaraţii incredibile făcute zilele trecute, în cadrul unei audieri judiciare care încearcă să stabilească cum s-a petrecut un acciden de avion care a curmat viaţa a 19 persoane, în urmă cu câţiva ani.

Singurul pasager al unui accident aviatic bizar a mărturisit zilele trecute, în cadrul unei audieri care a avut loc în Marea Britanie, că accidentul a avut loc din cauza unui crocodil aflat la bordul aeronavei.

Reptila a creat o adevărată învălmășeală în avionul în care se aflau 20 de persoane, printre care și cei doi piloți, după ce a reușit să scape din geanta în care era ținut, scrie itv.com. 

Singurii supraviețuitori ai accidentului aviatic au fost crocodilul și unul dintre pasagerii aflați la bord. După ce crocodilul a ieșit din geantă, stewardesele și pasagerii s-au îngrămădit în partea anterioară a avionului, spre cabina piloților, astfel că aparatul de zbor s-a dezechilibrat și s-a prăbușit. 

Crocodilul, care a fost ucis în cele din urmă cu o macetă, fusese urcat la bordul avionului de un bărbat care plănuia să-l vândă. 

Mai multe articole despre:
avion prăbuşit Congo cocodil