MENIU

Trucuri care te vor ajuta să fii matinală

<p>De ce si cum te ajuta sa slabesti un somn bun</p>

Să înveţi să devii o persoană matinală peste noapte, nu va fi niciodată uşor, însă există câteva trucuri și sfaturi pe care le-ai putea încerca. Numeroase studii arată că persoanele care se trezesc devreme, în fiecare zi, au mai mult succes și sunt mai productive.

Luminează camera

Îţi va fi mereu greu să te trezeşti dis-de-dimineaţă într-o cameră întunecată. Trebuie să te asiguri că dormitorul tău este luminat. Dacă nu ai o fereastră mare, prin care soarele să te întâmpine dimineaţa, încearcă să dormi cu draperiile deschise. Nu e ușor să devii o persoană matinală, iar dacă păstrezi întunericul în camera ta, îţi va fi şi mai dificil.

Adormi devreme

Dacă ai de gând să stai în pat până târziu și să te trezești devreme, vei resimţi obosela dimineaţa și vei dobândi o stare de somnolență care va dura pe parcursul zilei. Când te trezeşti obosită, ziua ta nu va fi la fel de productivă pe cât ai dori să fie. Aşadar, încearcă să mergi la culcare mai devreme și vei vedea cum a doua zi eşti plină de energie. Dacă întâmpini dificultăţi, înainte de culcare şi nu poţi dormi, citeşte o carte. Te poate ajuta sa adormi mai repede.

Antrenează-te

Ştim că exerciţiul fizic este ultimul lucru pe care doreşti să îl faci de dimineață, dar te poate face să te simţi mai activă şi plină de energie. Odată ce îți dai seama cât de  benefice sunt cele 15 de minute de yoga sau jogging de dimineață, vei începe exercițiile. Mişcarea îţi poate stimula, de asemenea, starea de spirit și te poate ajuta să-ţi ţii greutatea sub control.

Citeşte continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro