MENIU

Trigon între Soare și Chiron retrograd: speranța renaște. Horoscopul armoniei în cuplu

Pe data de 24 noiembrie va avea loc un eveniment astral de importanță capitală pentru viața zodiilor: Soarele se va afla în trigon cu Chiron retrograd, asteroidul ce orbitează între Saturn și Uranus, ceea ce marchează dezvăluirea înțelepciunii profunde și a resurselor emoționale ale fiecărei zodii.

În mitologie, Chiron este cel mai drept și cel mai înțelept dintre centauri, un adevărat învățător pentru cei tineri și un protector al științelor.

Dar nu este unicul eveniment ceresc care își trimite influențele asupra noastră. Tot pe 24 noiembrie are loc conjuncția dintre Venus și Jupiter, dintre frumusețe și forță, dintre armonie și noroc. Iată de ce sfârșitul de lună se va găsi sub semnul iubirii pentru majoritatea semnelor zodiacale. Aflate amândouă în constelația Săgetătorului, cele două planete se găsesc într-un echilibru perfect, care își va pune amprenta asupra vieților noastre.

Berbecul petrece mai mult timp cu persoana iubită

Între Berbec și partenerul său de viață au luat naștere, în ultimul timp, tensiuni și discuții, din cauza faptului că Berbecul a fost foarte ocupat și nu i-a mai acordat suficient timp persoanei iubite, Dar lucrurile se vor schimba la sfârșit de lună, când Berbecul își reconsideră prioritățile și pune pe primul plan dragostea. Pentru a compensa absența sa din relație, Berbecul va organiza, în secret, o vacanță de care partenerul să se bucure din plin.

Citește continuarea aici.

Mai multe articole despre:
horoscop