MENIU

Trei vedete de la Hollywood, proprietarii unui cafenele "mai speciale"

Cântăreții Miley Cyrus și Mark Ronson, alături de actorul de comedie Chris Rock, au devenit proprietarii unui local specializat în comerţul cu produse pe bază de canabis. 

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus, care nu şi-a ascuns niciodată preferinţa pentru consumul de marihuana, a devenit coproprietar, alături de muzicianul Mark Ronson şi de actorul de comedie Chris Rock, al unui local specializat în comerţul cu produse pe bază de canabis, care îşi va deschide porţile pe 1 octombrie, la miezul nopţii, relatează ediţia online a ziarului spaniol El Pais.

Localul Lowell Cafe se află în cartierul West Hollywood din Los Angeles şi reprezintă prima cafenea care va servi produse pe bază de canabis după legalizarea în Statele Unite a consumului de marihuana în 11 state federale în scopuri recreative şi în 33 de state în scopuri medicale, din totalul de 52 de state ale ţării.

Această nouă aventură antreprenorială are loc într-o perioadă plină de succes pe plan profesional pentru Miley Cyrus, dar mai puţin fastă pe plan personal, după despărţirea vedetei de soţul ei, actorul Liam Hemsworth.

Localul, cu o capacitate de 220 de persoane, oferă un meniu pe bază de THC (tetrahidrocanabinol) şi CBD (canabidiol), componentele psihoactive ale canabisului, dar dispune şi de un meniu pentru clienţii care nu doresc să consume aceste substanţe. Totuşi, potrivit legii statului California, este interzisă vânzarea de alcool şi de marihuana în acelaşi local, astfel încât în această cafenea vor fi servite doar ceaiuri, cafea şi sucuri.

Comisia pentru licenţe comerciale din Los Angeles a aprobat în unanimitate în iulie avizul de funcţionare al cafenelei, deşi nu toţi locuitorii din cartier sunt mulţumiţi de acest lucru.

Denise Eger, care este rabin al unei sinagogi aflate vizavi de Lowell Cafe, care are şi o terasă, a declarat pentru cotidianul Los Angeles Times că este îngrijorată de mirosul de marihuana care ar putea să pătrundă în lăcaşul de cult în timpul unor ceremonii religioase.

Totuşi, Sean Black, unul dintre cofondatorii stabilimentului, a declarat publicaţiei Bloomberg că localul este prevăzut cu "un sistem de filtrare a aerului, pentru a evita să se producă o astfel de problemă".

Mai multe articole despre:
chris rock cafenea mai speciala muley cyrus