MENIU

Top 6 cele mai pasionale săruturi din istorie

Top 6 cele mai pasionale săruturi din istorie

Unul dintre cele mai frumoase gesturi din lume este capabil sa schimbe complet viata unui om, avand in vedere cate senzatii se nasc dintr-un singur sarut pasional sau romantic.

O miscare banala la inceput, atingerea senzuala a buzelor si a limbii a atras atentia dintotdeauna, astfel ca unele saruturi au fost imortalizate in fotografii sau in cadre video.

De-a lungul timpului, au existat mai multe saruturi memorabile, care merita sa intre in istorie. Iata 6 dintre ele!

1945: Un sarut celebru la sfarsit de razboi

Finalul celui de-al Doilea Razboi Mondial si prima zi de pace au fost pecetluite cu un sarut pasional. Acest gest a fost imortalizat intr-o fotografie ce a facut inconjurul lumii la vremea respectiva si trezeste si astazi suspine in randul oamenilor. Fotoreporterii au incercat sa surprinda entuziasmul starnit de incheierea razboiului, iar fotograful revistei Life, Alfred Eisenstaedt, a devenit celebru cu aceasta poza ce a fost realizata pe 27 august 1945, in Times Square, New York. Cine sunt cei doi protagonisti si de cat timp erau impreuna? Raspunsul este ca nu formau un cuplu,  ci totul a fost spontan. Povestea a inceput cand fotograful a observat un marinar ce lua in brate si saruta orice femeie ii iesea in cale. Dar cel mai mediatizat sarut a fost cel oferit acestei infirmiere.

Citește articolul integral pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
istorie al doilea război mondial săruturi