MENIU

Ţinute casual: 6 elemente esenţiale

Elemente de stil esenţiale pentru stilul casual

Pe langa geaca de piele, clasicii jeansi skinny si tricourile basic, exista cateva piese vestimentare care iti garanteaza obtinerea unei tinute casual perfecte. Din fericire, magazinele de mass-market iti pun si de aceasta data la dispozitie item-uri pline de originalitate, care purtate corespunzator, te ajuta sa obtii cele mai feminine si spectaculoase tinute casual.

Iata 6 elemente cheie, care nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba:

Poarta bluze cu mesaje

Pentru tinute casual de efect, iti recomandam sa renunti la piesele vestimentare banale in favoarea bluzelor si tricourilor cu mesaje. Pune-i la curent pe cei din jur cu starea ta de spirit cu ajutorul textelor care se regasesc pe tot mai multe bluze. Esti pasionata de moda si vrei ca lumea sa stie acest lucru? Cumpara o bluza cu cele mai cunoscute citate fashion sau cu logo-ul casei tale de moda preferate. Te obsedeaza o anumita trupa sau esti indragostita de un anumit oras din lume? Lasa moda sa transmita toate aceste informatii celor din jur.
    
Cum sa porti astfel de piese pentru a obtine tinute casual foarte chic? Cumpara un tricou cu mesaj, supradimensionat, si poarta-l cu o pereche de colanti din piele si ghete de biker pentru o tinuta lejera, cu influente rock-chic.

Vrei sa imbraci o bluza cu mesaj intr-o tinuta cu influente masculine? In primul rand, cauta un item cu un mesaj mai discret, nu foarte ostentativ, si poarta-l cu jeansi conici negri, un blazer masculin si pantofi oxford, si ai obtinut instant o tinuta perfecta pentru un casual friday.

Blugii rupti, cheia unei tinute casual perfecte

Blugii rupti, cu un croi skinny sau boyfriend, te ajuta sa obtii cele mai neconventionale tinute casual. Imbraca jeansii cu aspect uzat, de inspiratie masculina cu o camasa din denim si o jacheta din piele. Pentru un plus de rafinament, nu uita sa iti accesorizezi tinuta casual cu un colier statement pretios, care te ajuta de asemenea sa iti pui in valoare feminitatea.
    
Atunci cand porti blugii rupti in outfit-uri casual, nu incarca foarte mult look-ul cu topuri cu printuri supradimensionate sau croiuri foarte complicate. Uneori, mai putin inseamna mai mult, asa ca lasa blugii rupti sa fie vedeta outfit-ului tau.

Truc: Ruleaza blugii in parte de jos, pana la nivelul gleznei si vei vedea ca tinuta ta va capata imediat un aer mult mai chic.

Vezi mai multe pe Divahair.ro.