MENIU

Telefonul Huawei care vrea să bată iPhone. E suficient să-i vezi camera foto și ești convins

Huawei vrea locul 1 mondial între producătorii de telefoane. După P30 Pro are toate șansele, mai ales dacă se dovedesc adevărate zvonurile despre cel mai nou telefon. Acesta va fi lansat în toamnă, când și noul iPhone o să fie pe piață. Tot atunci, Samsung va avea un telefon nou care să concureze cu dispozitivul chinezilor. Până să vedem ce are cu adevărat, iată ce s-a aflat până acum. 

Cu ultimele două telefoane, lansate în toamna lui 2018 și primăvara lui 2019, Huawei a demonstrat că face treabă bună. Acum, se vehiculează că noul telefon, denumit Mate 30 Pro, ar avea un ecran de 6,7 inci QuadHD+ OLED, o baterie de 4.200 mAh și încărcare rapidă la 55 wați.

Mai mult, ar fi rotunjit pe toate părțile, cu un design puțin ajustat față de P30 Pro și ecran curbat. Procesorul ar fi un Kirin 985, generație nouă, care ar avea și un modem 5G integrat. Astfel, e pregătit și pentru rețelele 5G ale viitorului. 

Cel mai mare avantaj pentru Huawei: fotografia

Cea mai bună veste e însă la camera foto. Mai precis, camerele foto, deoarece sunt trei.

Odată cu Mate 20 Pro, Huawei a trecut la o altă distribuție a senzorilor. Sunt trei, iar designul ar fi menținut și pe Mate 30 Pro. Astfel, cei trei senzori ar fi încadrați într-un pătrat, pe spatele telefonului, iar aceștia sunt preluați de pe P30 Pro. Ne putem aștepta la zoom optic 5x, zoom hibrid 10x, o performanță bună în fotografia low light, dar și la câteva îmbunătățiri de software pentru camera foto.

Cum telefonul va fi lansat în toamnă, Huawei Mate 30 Pro va trebui să concureze cu Galaxy Note 10, iPhone 11 și ce alt telefon a pregătit Google. Cert e că performanța camerelor foto va fi bună. P30 Pro deja a cucerit milioane de fani pentru zoom-ul incredibil și calitatea foarte bună.

Compania mai are de îmbunătățit modul pentru video, dar n-ar trebui să fie așa de greu. Ce se mai zvonește e că telefonul va fi rezistent la apă, va avea scanner de amprentă în ecran și un sistem mai eficient pentru recunoaștere facială.

Sursa

Mai multe articole despre:
telefon smartphone Android Huawei