MENIU

Ștefan Bănică, criză de nervi la X FACTOR

<p>Ştefan Bănică </p>

Ștefan Bănică, în noua postură de jurat la X FACTOR, nu este privit cu ochi buni de mai mulți concurenți. Artistul are reacții extrem de dure și critice, multe dintre ele fiind nejustificate, se plâng mai multe persoane.

"Asa ceva este inadmisibil. Chiar nu inteleg ce cauta acest domn in juriu. Daca este nervos sau depresiv, sa nu mai jurizeze, Dumnezeule! Nu se poate asa ceva! Nu lasa pe nimeni sa-si faca numarul. Ii intrerupe din primele secunde. Asta e un om frustrat, domne! Plus ca, nici nu vreti sa stiti in ce hal vorbeste cu concurentii", s-a plans profesoara de canto a uneia dintre participantele batjocorite de Stefan Banica, scrie Cancan.ro.

Stefan Banica a dat dovada de un comportament total iesit din comun si nu sunt deloc putin cei care se plang de acest lucru.

Profesoara de canto care a insotit-o pe una dintre participante la concurs este extrem de revoltata de felul cum eleva ei a fost tratata de catre juratul Banica. Acesta s-ar fi arata atat de deranjat de prezentarea pe care si-a facut-o concurenta, ca nu a lasat-o sa cante nici macar cateva secunde.

Mai multe articole despre:
Stefan Banica concurenţi criză de nervi X Factor