MENIU

Sunt şi români care preferă burgeri de vită selectă

Au pariat pe carnea de vită și au acum un business de succes. În doar 5 ani, un restaurant autentic american din Capitală a ajuns în topul preferințelor amatorilor de carne și burgeri de vită premium. În perioada următoare, urmăresc extinderea la nivel național.

Suntem mândri să avem azi o comunitate de pasionați, care știu să aprecieze calitatea premium a unei fripturi de vită. Trendul este cu siguranţă ascendent. Este o realitate care nu face altceva decât să ne oblige să fim din ce în ce mai buni. Nu e uşor, dar dacă îţi respecţi munca şi clienţii, restul vine de la sine, şi acum, şi peste doi ani și peste 50 când sperăm ca urmașii noștri să preia afacerea”, a declarat Dragoș Panait, manager.

În 2010, restaurantul a pornit cu o investiție de peste 500 de mii de euro. A reușit ca în următorul an să înregistreze o cifră de afaceri de peste 300 de mii de euro. Cel mai bun an de până acum a fost 2014, cu o cifră de afaceri de peste 600 de mii de euro. Pe lună se vând, în medie,  peste 1.000 de burgeri și 1.500 de steakuri, cu o creştere remarcabilă în sezonul rece. Valoarea bonului mediu în restaurant este de 110 lei

Mai multe aici.

Mai multe articole despre:
manager restaurant burgeri de vită