MENIU

Studiu interesant despre bărbații cu voce groasă - Ce au descoperit cercetătorii

Studiu interesant despre bărbații cu voce groasă

Bărbații cu voce groasă sunt mai norocoși în dragoste și „au demonstrat un comportament sexual mai libertin', arată un studiu inedit.

Cercetările au descoperit că bărbații care vorbesc pe un ton mai jos au “o virilitate mai accentuată'.

Cel mai probabil acesta un semn al nivelurilor ridicate de testosteron care îi fac pe bărbați mai atractivi pentru femei, au spus oamenii de știință.

Un studiu realizat la Universitatea de Stat din Uruguay a folosit înregistrări vocale și chestionare de la 101 bărbați și 147 femei. Studiul a scos la iveală o legătură „semnificativă' între viața sexuală a bărbaților și frecvența și volumul sunetului vocii lor. Studiul îi avantajează pe bărbații cu tonuri în voce cum e cea a lui Barry White…

Dr. Alvaro Mailhos a spus referindu-se la acest sudiu: „Descoperirile noastre arată o tendință evidentă care deosebește viața sexuală a bărbaților în funcție de vocea lor. Cei cu voci mai joase prezintă un comportament sexual nerestricționat. Acest lucru este în concordanță cu studiile anterioare care au arătat că vorbirea pe frecvență mai înaltă / subțire a bărbaților este legată de scoruri mai mici pe scala sociosexualității și că bărbații cu voci mai joase au un succes reproductiv mai mare și mai mulți copii'.

Conform acestei scale a comportamentului sexual, bărbații au fost întrebați despre numărul de partenere în ultimul an, despre aventurile de o noapte, cu mai multe partenere simultan și cât de des se gândesc să facă dragoste. Cei cu voci mai profunde au avut scoruri mai mari în medie, ceea ce arată că au făcut sex cu mai multe persoane și au avut dorințe mai puternice.

Citește continuarea pe avantaje.ro

Mai multe articole despre:
studiu barbati voce