MENIU

Spune-mi ce CÂINE preferi ca să îţi spun CINE EŞTI

Spune-mi ce CÂINE preferi ca să îţi spun CINE EŞTI

Proprietarii de Yorkshire Terrier sunt cei mai fericiţi dintre posesorii de câini, potrivit unui studiu britanic care a corelat rasele canine cu personalitatea celor care le deţin.

Acest studiu a fost realizat în Marea Britanie de compania Frontline Spot On, care produce tratamente veterinare împotriva puricilor şi căpuşelor, potrivit dailymail.co.uk.

"Pentru mulţi dintre proprietarii de câini, animalul lor este mai mult decât un simplu companion, este un membru al familiei. Este interesant de observat cum preferinţa pentru o anumită rasă canină poate ajuta la definirea clară a tipului de personalitate" a declarat Christine Male, manager în cadrul companiei Frontline Spot On.

Potrivit studiului, persoanele care se definesc ca fiind mai mereu fericite, care au o atitudine pozitivă şi care râd mult preferă câinii din rasa Yorkshire Terrier.

Bogătaşii preferă câinii din rasa bulldog olandez sau pug, în timp ce persoanele care oferă foarte mult din timpul lor altora preferă micii câini din rasa Chihuahua.

Dalmaţienii, o rasă celebră în cinematografie graţie filmelor din seria "101 dalmaţieni", sunt preferaţi de persoanele generoase din punct de vedere financiar, potrivit mediafax.ro.

Câinii din rasa Golden Retriever au cei mai inteligenţi stăpâni, potrivit aceluiaşi studiu care a descoperit şi faptul că fanii muzicii rock preferă animalele din rasa Bulldog francez, stăpânii acestora fiind convinşi că animalele lor ştiu ce gândesc.

Mai multe articole despre:
câine personalitate canin