MENIU

Soţul Israelei ar fi fost bătut crunt

O întâmplare de acum jumătate de an încă îl mai bântuie pe Liviu, soţul Israelei Vodovăz. Tânărul a acuzat personalul medical de la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmaţiei că l-ar fi agresat fizic, iar în urma corecţiilor pe care le-ar fi primit are şi acum grave probleme de sănătate.

Nouă ani de căsnicie sunt pe punctul de a se duce pe apa sâmbetei. Isralela Vodovăz şi Liviu Arteni au luat decizia de a se despărţi. În acest moment, doar actul la notar îi mai desparte de divorţ. Femeia de afaceri, care are grave probleme de sănătate şi nu respiră foarte bine din cauza astmului care îi dă mari dureri de cap, trebuie să-l susţină şi pe Liviu care a rămas cu sechele după ce a fost agresat, scrie click.ro.

"De când a luat această bătaie diabolică are temeri, frici duse la extrem. A avut o coastă ruptă în două locuri. A suferit enorm.  Are şi acum dureri la coastele rupte. Nu poate să facă gimnastică. Atunci, îmi amintesc, că l-am sunat la spital şi a venit la telefon după 15 minute. Mi-a spus că este rupt şi să-l scot cât mai repede de acolo. Mi-am dat seama imediat ce s-a întâmplat", a declarat Israela Vodovăz la Antena 1.

Mai multe articole despre:
bătaie Liviu Vodovoz Israela Vodovoz