MENIU

Slăbește în funcţie de grupa sangvină

Slăbește în funcţie de grupa sangvină

Fiecare organism reacţionează diferit la anumite alimente, iar unele dintre acestea pot fi chiar dăunătoare pentru sănătate. Grupa de sânge indică cel mai bine care sunt alimentele pe care organismul le va asimila mai uşor şi vor accentua pierderea în greutate.

Grupa de sânge O (I)

Această grupă sangvină este cea mai veche şi cea mai des întâlnită. Persoanele care au grupa de sânge O (I) au tractul digestiv bun şi un sistem imunitar sănătos. Pentru a se menţine în formă, persoanele cu această grupă sangivă au nevoie să facă mult sport şi să mănânce carne roşie, cum ar fi vită şi oaie, dar şi carnea albă, de pui şi de peşte. Produsele lactate şi cerealele sunt mai puţin benefice pentru aparatul digestiv. Glutenul încetineşte metabolismul şi provoacă creşterea în greutate.

Grupa de sânge A (II)

Persoanele cu grupa sangvină A (II) au un tract digestiv mai sensibil, de aceea au nevoie de alimente naturale, ecologice. Pentru a se menţine în formă, trebuie să excludă din meniu carnea şi produsele lactate, deoarece acestea încetinesc metabolismul şi pot provoca apariţia bolilor de inimă. Produsele pe bază de grâu trebuie consumate cu moderaţie.

Cele mai bune produse pentru persoanele cu grupa de sânge A (II) sunt legumele, fructele, uleiurile vegetale şi cerealele. Mai pot adăuga în dieta zilnică seminţe de floarea soarelui, migdale şi nuci. Dacă-şi doresc să slăbească, trebuie să mănânce cât mai multe alge, fructe de mare, sare iodată, ficat de pui, spanac şi varză.

Află ce dietă poți să urmezi dacă ai altă grupă de sânge pe clickpentrufemei.ro.

Mai multe articole despre:
grupă slabeste sangvina