MENIU

Singurul gest cu care îl seduci, în funcție de zodie. Horoscopul slăbiciunilor 

Atunci când vrei să seduci un bărbat, limbajul tău corporal se schimbă complet, uneori fără să îți dai seama. Când este interesată de un anumit tip, o femeie face fel de fel de gesturi prin care își arată preferința și cochetează cu el, chiar și fără cuvinte. Se pare că femeile folosesc peste 50 de gesturi de seducție, printre care surâsuri evazive, țuguieri ale buzelor, atingeri ale părului sau gâtului, ridicări ale sprâncenelor.

La rândul lor, bărbații sunt vrăjiți de acest dans al seducției și simt că sunt plăcuți de o femeie, dar nu înțeleg toate gesturile și aluziile ei. Se cunoaște faptul că femeile sunt mult mai pricepute când vine vorba de limbajul trupului, așa că nu trebuie să te mire când bărbatul din fața ta nu înțelege precis ce îi sugerezi printr-un anumit gest.

Cel mai bine ar fi să cunoști gestul care îl seduce imediat, pentru a te asigura că l-ai prins în mrejele tale. Astrologia îți poate veni în ajutor, arătându-ți gesturile la care un bărbat este sensibil, în funcție de zodia sa.

Berbecul

Bărbatul Berbec adoră să fie sedus, de aceea așteaptă să faci tu prima mișcare. Îi plac complimentele, să te arăți interesată de tot ce face și ce spune și să-i faci avansuri. Jocul prin păr îl atrage foarte tare; este convins că îi sugerezi faptul că ai vrea ca și el să facă acest lucru cu părul tău, într-un moment de intimitate.

Taurul

Un bărbat Taur vrea ca prima sa întâlnire să fie ceva unic, senzațional. Îi plac femeile care flirtează și îl fac să se simtă dorit, ca și cum ar fi primul bărbat din viața lor. Invită-l într-un loc special și începe o conversație provocativă, pentru că adoră amestecul de frumusețe și inteligență la o femeie. Gestul care îl va cuceri va fi o atingere subtilă a buzelor sau a decolteului, pentru că, la urma urmei, este un senzual, ca toți protejații lui Venus.

Gemenii

Bărbatul Gemeni are nevoie de cât mai multă stimulare mentală și emoțională, așa că nu te poți baza doar pe atracția sexuală atunci când te întâlnești cu un nativ din această zodie. Trebuie să cunoști ce-l interesează și să fii cât mai documentată în aceste domenii, fie că este vorba de muzică, artă sau filosofie. Dacă îi arunci o privire plină de subînțeles în timp ce îi pui o întrebare provocativă, va simți că ești partenera care îi va ține mereu interesul treaz.

Racul 

Bărbatul Rac adoră preludiile îndelungate, așa că nu va trece direct la acțiune când începe o relație. Cu alte cuvinte, nu vei ajunge imediat la sex cu el, pentru că îi plac plimbările, cinele romantice și declarațiile sentimentale. Orice gest care trădează emoții intense îl poate cuceri, dar mai ales privirile lungi și grăitoare, pe care o femeie știe atât de bine să le arunce pe sub gene. Citește continuarea.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop cuplu compatibilitate zodii