MENIU

Şi-a dorit un inel de logodnă scump, aşa că a primit unul cu diamant! Soţul, şocat de ce a urmat

Un bijutier a împărtăşit prin intermediul internetului o povestioară absolut fabuloasă, după ce a vândut un inel de logodnă unui cuplu. 

Deşi inelul de logodnă e un semn de promisiune şi de dorinţă a unei iubiri veşnice, se pare că unele femei se folosesc de acest prilej pentru a mai produce câţiva bănuţi.

Povestioara relatată de un bijutier te va pune pe gânduri înainte să alegi inelul de logodnă sau, mai degrabă, aleasa inimii.

“Lucrez în domeniul ăsta de aproximativ 10 ani. Am uitat numărul de inele de logodnă pe care le-am vândut. Vreau să vă povestesc una dintre cele mai urâte experiențe pe care le-am avut la locul de muncă.

Un cuplu a intrat la mine în magazin (să le spunem Olivia și Petru). Petru era gata să cumpere un inel de logodnă în valoare de 2000 lei, ceea ce este o sumă destul de mare pentru un cuplu atât de tânăr.

Le-am arătat inelele care se încadrau în bugetul viitorului mire, dar Olivia voia să vadă inele din ce în ce mai scumpe. S-a milogit, și-a fluturat genele, a făcut promisiuni sexuale și l-a convins să cumpere un inel cu diamant în valoare de 3000 lei.

Sincer să fiu, întrega scenă m-a șocat și întristat, dar până la urmă nu e treaba mea și afacerea e afacere.

După vreo 3 săptămâni, Olivia vine în magazin cerând scoaterea pietrei și înlocuirea ei cu o piatră zirconiu. Am întrebat-o dacă e sigură, dacă va călători și este frică să nu piardă diamantul. Nu mi-a dat niciun motiv pentru această solicitare.

I-am luat inelul și i-am zis să revină în două zile. Imediat ce a ieșit pe ușă, caut numărul de telefon al lui Petru și îi spun de solicitarea logodnicei, căci mi s-a părut tare suspectă. Până la urmă el a plătit inelul.

Petru rămâne șocat de povestea mea, îmi cere să nu dau curs solicitării Oliviei și îmi spune că va reveni a doua zi cu un telefon.

A doua zi, Petru mă sună extrem de supărat spunându-mi că Olivia a rupt logodna și de abia atunci și-a dat seama de ce a cerut înlocuirea pietrei. Urma să-i dea inelul înapoi, da voia să păstreze diamantul. Petru m-a rugat să îi dau banii înapoi, dacă se poate. I-am spus că îmi pare rău pentru cele întâmplate și că poate veni chiar azi să ridice banii în magazin.

După vreo doi ani, Petru a venit în magazinul meu cu o altă femeie. Acum are doi copii și are o căsnicie fericită. Eu și Petru am rămas prieteni. Cred că el mi-a recomandat magazinul tuturor prietenilor lui.", a scris bijutierul pe o reţea de socializare, potrivit unica.ro.

Mai multe articole despre:
nuntă logodnă diamant inel de logodnă bijutier