MENIU

Semnele care îţi arată că o femeie mimează orgasmul

Semnele care îţi arată că o femeie mimează orgasmul

Mimarea orgasmului este o practică foarte des întâlnită în rândul reprezentantelor sexului frumos. Aceasta este soluţia la care recurg femeile mai ales atunci când simt că nu există şansa de a atinge extazul. a acestui număr.

Scoate sunete exagerate

Când o femeie ţipă excesiv în timpul unei partide de sex nu înseamnă că se simte şi bine. Într-adevăr, unele reprezentante ale sexului frumos pot fi foarte zgomotoase fiindcă aşa le vine, dar pentru a şti cu exactitate trebuie să te asiguri că ţipetele lor sunt reale. Dacă începe să tremure şi să scoată sunete exagerate încă de când îi pui mâna pe sâni înseamnă că falsează, nu că se topeşte de extaz.

Se agită să te satisfacă

Femeile ca să ajungă să aibă orgasm trebuie să se concentreze şi să stea într-o poziţie anume în timp ce fac sex cu partenerul. Firesc că în timpul preludiului sărutările şi mângâierile sunt ideale, însă în timp ce ea se străduieşte să atingă orgasmul nu se mai poate concentra şi pe alte lucruri fiindcă acestea îi distrag atenţia. Însă, dacă partenera se agită foarte mult să te satisfacă şi nu se preocupă deloc de plăcerea ei, dacă răspunde foarte repede fiecărui gest al tău, înseamnă că şi manifestările ei de extaz sunt doar pentru a-ţi da satisfacţie.

Sursa: click.ro

Mai multe articole despre:
femeie sex cuplu orgasm