MENIU

Secretul buchetului perfect pentru 8 martie. Cum își exprimă un bărbat dragostea? VIDEO

Este forfotă mare în florării. Azi este 8 martie, iar bărbații aleargă după buchetul perfect pentru partenerele de viață sau pentru mame. Simbolul iubirii, trandafirul, este la mare căutare, însă nu este pentru toate buzunarele. Dar oferta este variată, așa că aveți de unde alege. Important este să oferiți orice floare, cu dragoste. 

Florile rămân cel mai bun cadou în luna lui mărțișor. De pe 1 martie până pe 8 martie, specialiștii estimează că se vor vinde în România flori în valoare totală de 32 de milioane de euro. Lalele sunt cele mai căutate.


Alegerea buchetului perfect poate fi una dificilă, însă specialiștii sunt întotdeauna pregătiți să ofere cele mai constructive sfaturi.

 

"Având în vedere că este început de sezon de primăvară, toată lumea își dorește flori primăvăratice. Asta înseamnă zambile, narcise, frezii, dar nu trebuie să uitam... La nivel mondial, cum își exprimă un bărbat dragostea? Prin trandafir. Consider că soțul sau iubitul ar trebui să știe care sunt preferințele persoanei iubite și atunci va trebui în consecință să știe floarea preferată, daca nu, în cel mai rău caz, măcar ce culoare preferă. Cred că, în 2-3 săptămâni, vom inaugura și florăria", a spus Florina Bogdan.


Florăria Kara aparține Florinei Bogdan, soția europarlamentarului Rareș Bogdan.