MENIU

Seat roadster! Doi designeri de top ai Volkswagen propun un roadster Seat

Mărcii Seat i s-ar potrivi un roadster, declară Luc Donckerwolke într-un interviu acordat englezilor de la Top Gear. De aceeaşi opinie este şi Walter de Silva, designer şef al concernului Volkswagen, potrivit automarket.ro.

Luc Donckerwolke, fostul designer şef al mărcii Lamborghini şi actualul designer şef al Bentley, consideră că un roadster ar fi modelul perfect pentru imaginea Seat.

Într-un interviu acordat britanicilor de la Top Gear, Donckerwolke, omul care a desenat a patra generaţie a lui Ibiza, declară că un model decapotabil ar fi ideal pentru necesităţile mărcii din Martorell, care a avut mai multe concepte care urmăreau această idee, dar niciunul nu s-a materializat din motive legate de potenţialul de vânzări al respectivei versiuni de caroserie. În calitate de fost designer şef al Seat, Donckerwolke a subliniat faptul că fiecare şef de design al mărcii iberice a desenat, la un moment dat, un concept al unui model decapotabil Seat, lucru care nu face decât să sublinieze necesitatea unui asemenea model în gamă.