MENIU

Seară ardelenească la New York Fashion Week

Pe 17 septembrie, în ultima zi a festivalului de modă New York Fashion Week 2015, va urca pe scenă cunoscutul designer român Dorin Negrău, care va prezenta colecția sa pentru vara lui 2016. 

Intitulată "Queen - Blouse Romanian", prezentarea se bucură de sprijinul special al  designerilor Ionuț Glăvan și George Ștefănescu, care au realizat partea de încălțăminte pentru ținutele lui Dorin Negrău.

Pe scena de la New York, pe o coloană sonoră surprinzătoare, modelele vor defila în ținute create și de această dată în jurul motivelor tradiționale din Transilvania, bogate în broderii manuale și pliseuri ample, vaporoase. Ele vor fi accesorizate cu modele de saboți unicat, aparținând trendului primăvară-vară 2016, din blană și puf, cu tentă exclusivistă, realizați de designerii Ionuț Glăvan și George Ștefănescu.

„A fost interesant și frumos să lucrăm împreună cu Dorin Negrău pentru Festivalul de Modă de la New York. În afară de aceste modele create special pentru colecția lui Dorin, noi vom mai scoate pe piaţă şi alte 4-5 produse adaptate la cerinţele pieţei publicului larg din România”, a declarat Ionuţ Glăvan, unul dintre cei doi creatori ai brandului Mineli Boutique.

New York Fashion Week reunește anual nume importante din moda mondială, în acest an fiind prezenți printre alții Calvin Klein, Helen Yarmak sau Meskita.

Mai multe articole despre:
mineli