MENIU

S-au dezbrăcat ca să primească haine GRATIS: "Studenţii n-au bani"

S-au dezbrăcat ca să primească haine gratis

Francezii au demonstrat din nou că sunt lipsiţi de inhibiţii când vine vorba de modă. Nu au ţinut cont de frig şi, îmbrăcaţi doar în lenjerie intimă, au stat la coadă la promoţia unui cunoscut brand.

În fiecare an, la începutul perioadei de reduceri, brandul spaniol îşi lasă clienţii să plece gratis cu haine din magazin dacă intră pe jumătate dezbrăcaţi. Nici parizienii nu au întors spatele ofertei.

"Am venit aici pentru vânzări, să câştig bani, să plătesc mai puţin, să iau haine gratis", spune Jeremy, un participant la promoţie.

Estelle, o tânără participantă, explică de ce a ales să facă asta: "Sunt mulţi oameni. Campania este originală, îmi place mult. Sunt multe haine şi toate sunt frumoase. Poţi să alegi paltoane, hainele sunt minunate. Totul este scump şi este extraordinar că poţi să le iei gratis. Studenţii nu au bani".

Participanţii la promoţie s-au trezit cu noaptea în cap ca să fie printre cei o sută care intră primii în magazin. Tinerii au avut la dispoziţie o oră pentru a-şi alege, după bunul-plac, două articole vestimentare.