MENIU

S-a sinucis live pe Facebook, dar mama ei a luat-o în derâdere

Gina Caze, o femeie care și-a dat fiica în grija asistenților sociali, a acuzat-o pe aceasta că se preface și se alintă chiar în timp ce adolescenta își transmitea sinuciderea live pe Facebook. Un raport al Serviciului de Asistență Socială o învinovățesc pe Caze că nu a făcut nimic pentru a o împiedica pe fiica ei să nu recurgă la acest gest.

Nakia Vennat, în vârstă de 14 ani, locuia într-un centru de plasament la momentul incidentului, după ce a fost luată din custodia mamei ei, în anul 2009, din cauza abuzului fizic și emoțional la care a fost supusă. Departamentul Copiilor și Familiilor din Florida a transmis un raport în care se afirmă ca mama ei a vizionat timp de două ore transmisiunea fără a interveni, în schimb, i-a trimis mesaje în care o mustra că cerșește atenție și strigă „lupul!”

Se pare că aceasta a continuat să o insulte, spunându-i că „dacă mori, vei fi îngropată, iar viața merge înainte. Nimănui nu-i pasă de crizele tale de nervi menite să atragă atenția fetelor și băieților, în loc să-ți vezi de cărți.”

După ce a fost luată din custodia mamei ei, acum opt ani, Nakia a trăit în centre de plasament. În 2010 s-a încercat revenirea lângă mama sa, dar aceasta a depus o cerere în care renunță la copil. La un moment dat, Nakia Vennant a schimbat circa 14 locuințe de-a lungul a 16 luni.