MENIU

S-a dezbrăcat în plină stradă! Motivul este uluitor

Inspirată de proiectul internaţional iniţiat de The Liberators, Amy Pence-Brown s-a decis să iasă din zona ei de confort şi să promoveze iubirea de sine. A stat în mijlocul străzii îmbrăcată doar în costum de baie, iar reacţiile trecătorilor au fost uluitoare.

Amy a creat un grup pe reţea de socialitare dedicat femeilor de toate vârstele şi cu toate categoriile de siluetă. Ea vrea ca societatea să accepte toate tipurile de corp, de la cel mai slab la cel mai gras, potrivit Buzfeed.

Într-un efort de a răspândi iubirea de sine, Amy s-a dezbrăcat în piaţa Boise, din Idaho. S-a legat la ochi şi le-a cerut oamenilor să deseneze inimioare pe corpul ei. Femei a a scris şi un mesaj pozitiv, în care prezenta lupta prin care trece: „Sunt alături de orice om care are probleme cu încrederea în sine la fel ca mine, deoarece toate tipurile de corp sunt frumoase. Pentru a susţine acceptarea de sine, desenaţi o inimă pe corpul meu”.

După doar câteva minute, trecătorii au început să participe la acest experiment inedit. Chiar dacă nu pare, Amy era extrem de emoţionată: „Am fost foarte speriată. Credeam că-mi vor spune să plec sau că oamenii vor striga lucruri oribile la adresa mea. Credeam că nimeni nu va desena nici o inimioară şi că voi sta acolo singură, plângând pentru câteva minute care par că trec precum orele. Ei bine, nu am avut dreptate, dar tot am plâns”.

Trecătorii au avut numai reacţii pozitive şi i-au scris mesaje frumoase pe corp. Cei mai mulţi au desenat pe corpul lui Amy inimioare şi mesaje frumoase: „Mulţumesc, eşti superbă”, „fii puternică”, „eşti cea mai tare”. Bărbaţi şi femei au îmbrăţişat-o şi au sărutat-o pe obraz, mulţumindu-i pentru mesajul puternic pe care a reuşit să-l transmită.

Mai multe articole despre:
experiment dezbrăcat trecători plina strada