MENIU

S-a ales cu o GAURĂ în faţă după ce a mers la solar

<p>S-a ales cu o GAURA in fata dupa ce a mers la solar&nbsp;</p>
<p>S-a ales cu o GAURA in fata dupa ce a mers la solar&nbsp;</p>
<p>S-a ales cu o GAURA in fata dupa ce a mers la solar&nbsp;</p>

A ingorat sfaturile medicilor si a mers la solar cat de des a putut. Nu a crezut ca o sa i se intample tocmai ei una ca asta!

Jo Irving, o tanara in varsta de 32 de ani din Marea Britanie, s-a jurat ca nu mai pune picioarul intr-un salon de bronzat dupa ce a fost la un pas sa moara de cancer de piele. Femeia era dependenta de solar, adora sa aiba pielea bronzata si mergea la solar ori de cate ori putea. Cateodata mergea chiar si de cinci ori pe saptamana, adica aproape in fiecare zi.

Tanara a vazut intr-o zi ca i-a aparut ceva suspect pe piele in zona nasului. La inceput nu i-a dat atentie a crezut ca este doar un cos, dar a constatat cu stupoare ca acesta se umfla din ce in ce mai tare si ca avea un caracter purulent. Ceea ce credea a fi acnee s-a dovedit a fi cancer de piele! Femeii i-a stat inima in loc cand a auzit diagnosticul pus de medici in urma analizelor!

Din fericire pentru ea, Jo Irving avea "basal cell carcinoma", o forma mai usoara de cancer de piele care se vindeca 100% daca este tratat in primele faze ale aparitiei bolii. Pacienta a fost operata pentru a i se indeparta formatiunea ulceroasa de pe piele. In urma interventiei a ramas practic cu o gaura in obraz.

Dupa operatia de indepartare a formatiunii canceroase, tanara a mai suferit alte doua operatii, dar de data asta s-a dat pe mana medicilor esteticieni care i-au luat piele din jurul urechii pentru a-i reconstrui fata. Jo Irving arata acum mai bine ca niciodata!

Mai multe articole despre:
Marea Britanie bronz dependenţă solar jo irving