MENIU

Cum a cucerit-o Irinel Columbeanu pe Romanița Iovan: "Trebuia să port sandale fără toc”

Romanița și Irinel au avut o relatie de aproape un deceniu

Romanița Iovan a dezvăluit lucruri neștiute despre relația pe care a avut-o, în tinerețe, cu fostul milionar Irinel Columbeanu. Se întâmpla la finele anilor \"80, în perioada comunistă, iar creatoarea de modă a recunoscut că nu s-a lăsat ușor cucerită, dezvăluind și unul dintre motive.

Erau ultimii ani ai "Epocii de Aur", Romanița făcea primii pași în industria modei, ca model, iar Irinel era băiat de oraș, cu Oltcit, a povestit creatoarea, la podcastul lui Cătălin Măruță, citat de Viva.

"L-am cunoscut pe Irinel în sălile noastre, el venea la prezentările noastre. De pe vremea lui Ceaușescu venea la prezentări. El era amic cu una dintre fete și a fost o fază din asta, el avea un Oltcit pe vremea aia. Eu veneam spre casă, la Balta Albă stăteam, în blocurile alea cu militari. Mergeam spre 311, ca să mă duc acasă și am trecut pe la benzăria aia din spate de la Teatru Național. Iar el era acolo, punea benzină la Oltcit.

 
 

Romanița Iovan și-a amintit că prima ieșire cu Irinel Columbeanu a fost mai degrabă o întâmplare. „Pe opt martie, în 1989, (...) noi, toate fetele, vorbisem să plecăm să mâncăm la un restaurant, a fost o fază. S-a spart gașca, (..) iar eu i-am propus Sandei să ieșim cu tipul ăla. Și vine el, cu Oltcit-ul. Era foarte elegant. (...) Ne-am dus să mâncăm cu gașca Sandei. Apoi a început să vină la prezentări, să-mi aducă flori, eu m-am hotărât destul de târziu. Tipul foarte deștept, carismatic, chiar dacă era așa…trebuia să port sandale fără toc. Era deștept. Cred că a avut așa o chestie, de model. A durat ceva, ne-a prins Revoluția împreună", a mai spus ea.

Întrebată ce a dus la despărțire, Romanița Iovan a explicat că au „evoluat în direcții diferite\". Ca un detaliude culise, creatoarea a mărturisit că obișnuia să poate sandale fără toc atunci când ieșea cu Irinel, pentru a reduce astfel diferența vizibilă de înălțime. 

Irinel Columbeanu a pierdut averea uriașă, iar acum trăiește într-un azil, cheltuielile fiind-i achitate de prieteni. 

Irinel Columbeanu, pus la zid de Dumitru Dragomir: De șmecheri de mucava nu mi-e milă. Cheltuia banii cu fufe

Momente de tristețe pentru Irinel Columbeanu: fostul milionar va pretrece Paștele singur, la azil

 

Mai multe articole despre:
romanita irinel idila epoca de aur tocuri