MENIU

ROMÂNII AU TALENT. Croitoreasa cu voce de aur a primit Golden Buzz de la Mihai Petre

ROMÂNII AU TALENT. Vocea care i-a uimit pe jurați a fost cu adevărat surprinzătoare, având în vedere că cei patru nu se așteptau nicio secunde la un moment de excepție din partea concurentei.

ROMÂNII AU TALENT. În momentul în care s-a urcat pe scenă, timidă, emoționată și neîncrezătoare, jurații i-au pus deja eticheta Ana Mariei Pantaze, de meserie croitoreasă. Aceștia puteau să bage mâna în foc că momentul va fi un adevărat fiasco, până când concurenta a început să cânte. 

ROMÂNII AU TALENT. Ana Maria Pantaze, croitoreasa cu voce de aur de la „Românii au talent”, a reușit sa smulgă primul Golden Buzz al sezonului 9, care se anunță a fi unul cu adevărat incendiar. 

ROMÂNII AU TALENT. „Nu mă așteptam, sincer, să iau niciun Golden Buzz, mă așteptam să nu iasă deloc bine, dar a ieșit bine, am avut oameni care m-au susținut și care m-au împins un pic de la spate să am încredere în mine. Nu mă așteptam ca Mihai Petre să îmi dea un Golden Buzz, a fost super, emoțiile au fost mari și sunt și acum”, a declarat Ana Maria vădit emoționată, după ce a aflat că va merge direct în semifinală. 

Mai multe articole despre:
Românii au talent croitoreasă