MENIU

ROMÂNII AU TALENT. Narcis Iustin Ianău a ajuns de urgenţă la spital

<p>Narcis Ianău </p>

ROMÂNII AU TALENT. Narcis Iustin Ianau, adolescentul care a impresionat pe toata lumea cu vocea si povestea sa, in urma cu trei ani, in primul sezon al emisiunii ROMÂNII AU TALENT, a ajuns la spital in urma cu doua zile, din cauza unor dureri in zona inimii.

ROMÂNII AU TALENT. Narcis Ianau, care a implinit de curand 19 ani, a chemat Ambulanta in toiul noptii, dupa ce nu a mai putut face fata durerii. "Mi-a fost foarte rau, ma durea groaznic in jurul inimii. Am chemat salvarea si am stat toata noaptea la spital, cu perfuzii. Am avut o nevralgie intercostala, acum sunt OK", a declarat artistul pentru cancan.ro.

ROMANII AU TALENT. S-a glumit destul pe seama lui: Mihai Petre şi-a dezvăluit ADEVĂRATA MESERIE

 ROMANII AU TALENT. Sătul de glumele făcute pe seama sa şi pe faptul că este considerat "doar un dansator", Mihai Petre a decis să dezvăluie care e adevărata sa meserie, spre surprinderea tuturor celor prezenţi la ROMANII AU TALENT, inclusiv a colegilor săi de juriu, Andra şi Andi Moisescu.
ROMANII AU TALENT. Dupa ce un concurent de la ROMANII AU TALENT a spus ca este "doar un dansator", Mihai Petre a facut lumina. El a dezvaluit care este adevarata lui meserie.

"Eu sunt de meserie analist politic", a spus Mihai Petre.

Nimeni nu l-a crezut si atunci juratul a explicat: "Serios, asta scrie pe diploma mea".

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/romanii-au-talent-s-a-glumit-destul-pe-seama-lui-mihai-petre-si-a-dezvaluit-adevarata-meserie_1394769.html#ixzz2vwpQPvSE
Follow us: @realitatea on Twitter

 

ROMÂNII AU TALENT. Andra, IPOSTAZĂ FIERBINTE la "Românii au talent"!

Dezamăgită probabil de prestația destul de slabă a unui concurent în ceea ce privește numărul său de dans, Andra s-a ridicat în picioare și a oferit câteva clipe de neuitat, chiar în fața camerelor de filmat.

Cântăreața a dansat lasciv pe ritmurile melodiei "Tranquila", lăsându-și la vedere coapsele extrem de sexy, puse în valoare de o pereche de pantaloni vișinii, extrem de scurți.



Sorin Magdin, pe de altă parte, nu a reușit să îi impresioneze pe jurați cu momentul său artistic, scrie ziarulring.ro.

 

Biba, de 54 de ani, este concurentul care uimeşte cu talentul lui. El poate manipula focul şi curentul electric.

"Dacă juriul îmi spune că nu am talent, mă apropii şi mai tare de el. Deţin controlul asupra situaţiei nu trebuie să vă temeţi.", a spus Biba.

Mihai Petre: "Are mari şanse la premiul de originalitate sau la marele premiu."

Andi Moisescu: "Mie mi-a fost frică să nu bubuie ceva pe aici. Sunt cu inima măi, eu am o vârstă, am copii acasă."

Biba s-a calificat în FINALA de la ROMÂNII AU TALENT.

ROMÂNII AU TALENT. Mihai Petre care nu scapă din vedere nicio greşeală a transmis uneia dintre surori că a greşit paşii. 

"Aţi greşit paşii! De ce îmi faceţi cu ochiul, vă sunt simpatic?", le-a transmis juratul.

După ce surorile au părăsit scena, Mihai Petre a mai adăugat: "Eu cred că sora mare o să o tragă de urechi pe sora mică că a greşit paşi".

ROMÂNII AU TALENT. Juraţii de la "Romanii au Talent" au rămas fără cuvinte!

Fie ca isi descopera singuri talentul, fie ca se inspira de la star-uri cunoscute in toata lumea, romanii nu duc lipsa de idei cand vine vorba de show.

Daca in sezonul trecut al competitiei, Anca Negrau a capatat porecla “Shakira de Romania”, anul acesta, “Jackie Chan” in varianta autohtona va urca pe scena “Romanii au talent”, scrie Cancan.ro.

In editia de vineri a emisiunii, unul dintre concurenti ii va lasa cu gura cascata pe jurati dupa ce va face o demonstratie in viteza cu nunchuck-urile, celebrele arme asiatice.

Bineinteles, numarul sau ii va inspira si pe cei doi “sefi”, iar Bartos si Smiley vor incerca sa vada cat de bine s-ar descurca in rol de “ninja”.

Situaţie FĂRĂ PRECEDENT la ROMÂNII AU TALENT: "Dar cu calul ce-aţi avut?!"

ROMÂNII AU TALENT. Valentin Vasilescu este de profesie cascador şi, împreună cu asistentul, un superb cal, a venit la Românii au talent. "Din plictiseală", a spus Valentin.

ROMÂNII AU TALENT. Celor doi, cal şi călăreţ, li s-a alăturat un novice care îşi dorea să înveţe să călărească. Numărul lor a fost unul extrem de amuzant şi, deopotrivă, gustat de public.

ROMÂNII AU TALENT. Armăsarul a intrat şi el în joc şi "s-a dat lovit", aşezându-se pe podea. "Încercaţi cu respiraţie gură la gură!", a sugerat Mihai Petre, iar cascadorul şi asistentul său s-au conformat.

ROMÂNII AU TALENT. Pavel Bartoş şi-a luat şi el inima în dinţi şi a urcat, pentru câteva momente, în şa, încercările lui de a încăleca fiind şi ele unele hilare.

"Eşti moartea pasiunii!" Ce l-a făcut pe Mihai Petre să spună asta

ROMÂNII AU TALENT! O tinerica din Galati cu un şarpe în jurul gâtului s-a crezut tare in ceea ce priveste dansurile orientale si a zis ca o sa ii dea gata pe jurati.

ROMÂNII AU TALENT! S-a inselat si a plecat cu buza umflata. Si-a pus o anaconda dupa gat si a incercat sa impresioneze la ROMÂNII AU TALENT!

Totul parea ok pana cand a dat drumul la miscari. Imediat a primit X din partea lui Mihai Petre, care a si mustrat-o, potrivit WowBiz.ro.

"Esti moartea pasiunii. Faci niste feţe cand dansezi.... mama! Ma asteptam sa fie un moment senzual, dar...", i-a reprosat Mihai în cadrul show-ului ROMÂNII AU TALENT.

ROMANII AU TALENT. Puştoica de 11 ani care a cucerit totul în câteva secunde

ROMANII AU TALENT. Gornea Anamaria, 11 ani, elevă, a cucerit juriul din primele secunde cu dansul ei.


ROMANII AU TALENT. Concurenta a demonstrat că are stăpânire de sine şi cei trei juraţi au spus DA. 

 

Andi Moisescu a explicat, glumind, ce a simţiti la preselecţiile pentru ROMANII AU TALENT: "M-am simţit ca-n bancul cu sticla de tărie care nu se termină niciodată. Aproape că-mi venea să fac şi eu ca rusul. Să strâng bani, ca să-mi iau două".

Juratul de la Romanii au talent a explicat şi cum se înţelege cu Mihai Petre: "Atât cât reuşesc. Fac suficiente eforturi să mă înţeleg cu mine însumi în show-ul ăsta, acum să mă mai chinuiesc să mă înţeleg şi cu Mihai?", scrie protvmagazin.ro.

 

ROMANII AU TALENT. Din acest an, publicul din faţa micilor ecrane va avea parte de o experienţă totală marca "ROMANII AU TALENT": se va bucura atât de spectacolul de pe scenă, cât şi de ceea ce se petrece în culise. Telespectatorii vor putea urmări ce fac juriul şi prezentatorii în pauzele dintre show-uri, ce au făcut pe drum, în deplasări şi în timpul liber, precum şi discuţiile spumoase dintre aceştia.


ROMANII AU TALENT. Mai mult decât atât, din sezonul acesta, concurenţii care vor reuşi să îi lase fără cuvinte încă din etapa preselecţiilor pe Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre au şansa să intre direct în semifinale. Juriul le va acorda celor mai buni "biletul verde", care îi va trimite în penultima fază a concursului.

Şase oraşe, mii de kilometri străbătuţi prin toată ţara, 24 de show-uri şi peste 120 de ore de filmare - este bilanţul caravanei "ROMANII AU TALENT" în cel de-al patrulea sezon.

Cât s-au plimbat în căutarea de talente, cei doi "şefi" au încercat, pe rând, să vadă dacă au stofă de controlori de tren, dansatori de muzică populară, degustători de vin şi preparatori de shaorma. Rând pe rând, Pavel şi Smiley s-au schimbat în uniforme şi în costume de dans şi au încercat să fure meserie de la cei care se ocupă cu asta de o viaţă.

Inspiraţi de Bruno Icobeţ, cel mai talentat român din sezonul trecut, care a câştigat titlul alături de cei trei căţei ai săi, potenţialii "eroi" au pregătit numere care mai de care mai spectaculoase sau, dimpotrivă, de tot râsul, acompaniaţi de porumbei, cai, câini, curci, găini, şerpi şi lei de mare.

Prima ediţie a celui de-al patrulea sezon debutează în forţă vineri la Pro TV. Concurenţii se vor mişca pe ritmuri de dans, vor cânta la linguri, îşi vor demonstra forţa colosală sau talentul de aruncători la ţintă, vor desena cu picioarele, vor mânui păpuşi, vor încerca să ia ochii prin numere de magie.

Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu vor rămâne fără cuvinte când vor da din nou ochii cu unii dintre cei mai perseverenţi candidaţi la titlul de "cel mai talentat român". Georgeta Gulan, "febleţea" lui Mihai Petre, va reveni pentru a patra oară pe scena concursului. Juriul îl va revedea şi pe Lucian Isar, cântăreţul de muzică populară nemulţumit şi cârcotaş, care s-a hotărât să îşi mai încerce norocul încă o dată. O altă figură cunoscută este dansatorul Florin Jelezoglu, dezamăgit în trecut de criticile primite, dar la fel de ambiţios ca şi până acum. De această dată, unul dintre ei va reuşi să treacă în etapa următoare.