MENIU

ROMÂNIA DANSEAZĂ. Cine îi ia locul lui Bendeac la ROMÂNIA DANSEAZĂ

ROMÂNIA DANSEAZĂ. Cine îi ia locul lui Bendeac la ROMÂNIA DANSEAZĂ

ROMANIA DANSEAZA. Un nou sezon „ROMANIA DANSEAZĂ” se pregăteşte de start în această primăvară, dar cu schimbări în juriu. Cine va face parte din juriul de la ROMANIA DANSEAZA.

ROMANIA DANSEAZA. Alături de Monica Petrică şi CRBL, la masa juriului se alătură în acest an Connect-R – Ştefan Mihalache, scrie paginademedia.ro

Mutarea vine după ce Mihai Bendeac s-a despărțit de Antena 1 după neînțelegeri cu reprezentanții postului.

ROMANIA DANSEAZA. La jumătatea lunii octombrie, Mihai Bendeac, coprezentator al iComedy, a refuzat să mai facă emisiunea pentru că i s-a interzis să-l aducă pe Radu Banciu la emisiune. 

 

ROMANIA DANSEAZA. Patrichi l-a pus la zid pe Bendeac

ROMANIA DANSEAZA. Fostul jurat de la "Dansez pentru tine" s-a despărţit cu scandal de ProTV şi l-a atacat dur pe Mihai Petre, reproşându-i că "nu e un tip foarte deştept" şi că "a transformat show-ul într-un concurs de dans sportiv". În cazul lui Bendeac, Patrichi susţine că actorul strică formatul "România Dansează".

ROMANIA DANSEAZA. "Îmi place băşcălia, dar făcută elegant"

ROMANIA DANSEAZA. Dacă evoluţia lui CRBL şi a prim-balerinei Monica Petrică e apreciată de Patrichi, când vine vorba de Bendeac, coregraful are argumente "contra". "Cei de la «România Dansează» au plecat pe altă idee. Nu-mi pare deloc rău că nu sunt în juriu. Nu e vorba despre un concurs cât de cât serios. Au plecat pe comedie, pe parodie. Îmi plac glumele, îmi place băşcălia, dar făcute elegant, nu aşa, cu urlete. L-au luat pe CRBL, pe domnişoara de la operă, apoi s-au mai gândit puţin şi au zis «Hai să-l luăm pe Bendeac, să facem circ!». Şi circ a ieşit! Ceilalţi doi juraţi sunt destul de liniştiţi, dar ce face Bendeac duce efectiv spre circ, că ăsta e cuvântul cel mai potrivit", a explicat, pentru "ring", Cornel Patrichi.