MENIU

Rochii spectaculoase la Met Gala 2017

Muzeul Metropolitan al Artei, din New York, şi-a deschis uşile ieri pentru Met Gala, unul dintre cele mai importante evenimente sociale din an. Momentul are ca scop principal o strângere de fonduri, dar este şi o adevărată paradă de modă. 

Evenimentul a fost un omagiu adus ţinutelor avangardiste ale creatoarei de modă japoneze Rei Kawakubo. 

Gazda evenimentului monden este revista Vogue. Cele mai mari staruri americane au păşit pe covorul roşu şi au afişat ţinute extravagante. Între ele s-au numărat Anna Wintour, Pharrell Williams, Tom Brady şi Gisele Bundchen. Co-preşedinta de anul acesta a fost cântăreaţa Katy Perry. Ea a purtat un ansamblu vestimentar ”Artisanal” - al casei Margiela, creat de John Galliano, alcătuit dintr-o rochie din tul roşu şi un voal pe care a fost brodat cuvântul ”Witness”.

Cântăreaţa Rihanna a impresionat şi ea şi a respectat preferenţile creatoarei nipone Rei Kawakubo spre siluetele dramatice, graţie unei rochii florale Comme des Garçons, realizată manual, cu tăieturi şi volane supradimensionate, potrivit news.ro.

Starleta Kim Kardashian a purtat o rochie albă creată de Vivienne Westwood, fără accesorii şi fără bijuterii. Soţul ei, rapperul Kanye West, a fost absent de la eveniment. 

Un bilet la MET Gala costă câteva zeci de mii de dolari. 

 
Mai multe articole despre:
ţinute met gala Met Gala 2017