MENIU

Rochii de seară foarte sexy și elegante – 5 modele ieftine

Am selectat 5 rochii de seară foarte sexy dar și foarte elegante, iar prețurile lor nu sunt exagerate.

Aveți mai jos 5 modele de rochii de seară foarte frumoase cu prețuri accesibile pentru orice buzunar. Prețurile le găsiți urmând link-urile din articol.

Rochii de seară foarte sexy și elegante  - depochic.ro

ROchia Agnes este foarte bună pentru ocazii speciale, este lungă, cu mâneci lungi și spatele gol. Rochia are o crăpătură lungă, lăsând să se vadă piciorul atât cât trebuie pentru a da un aer sexy rochiei. Prețul îl puteți consulta AICI.

Mai multe rochii de seară găsiți AICI.

Rochii de seară foarte sexy și elegante – kurmann.ro

Rochia Pull and Bear Collection Blue este albastră și are bretele subțiri. Coiul este cloș, iar fermoarul metalic se închide la spate. Prețul poate fi consultat AICI.

Mai multe rochii de seară găsiți AICI.

Rochii de seară foarte sexy și elegante – depochic.ro

Rochia Scarlett Black are o reducere de preț importantă, este ideală pentru ocazii speciale fiind foarte elegantă. Are mânecile lungi și spatele gol, acoperit doar de două panglici în formă de X. Oferta completă e disponibilă AICI.

Mai multe rochii de seară găsiți AICI.

Rochii de seară foarte sexy și elegante – kurtmann.ro

Rochia de seară Sisters Point Collection Black are un preț foarte bun și poate fi purtată la evenimente speciale fiind foarte elegantă și sexy. Rochia are culoare neagră, cu bretele subțiri și paiete decorative. Rochia are un fermoar la spate, iar prețul poate fi consultat AICI.

Mai multe rochii de seară găsiți AICI.

Rochii de seară sexy și elegante – depochic.ro

Rochia Elaine este lungă, din dantelă, mulată pe corp și cu spatele gol. Rochia are o jupă scurtă, nude. Rochia este de culoare roz pal, nu are cupe și este alegerea ideală pentru evenimentele importante. Prețul e disponibil AICI.

Mai multe rochii de seară găsiți AICI.

 

Mai multe articole despre:
rochii de seara ieftine rochii de seara