MENIU

Regula showbiz-ului "moartea vinde bine", confirmată și în cazul lui Lil Peep (VIDEO)

Moartea lui Lil Peep, emo rapperul de numai 21 de ani descris drept o mare speranță a muzicii, a propulsat ultimul său single și singurul său album în clasamentul Billboard, scrie publicația The Fader.

"Awful Things", primul single extras de pe albumul de debut, a intrat în top, pe poziția 79, după moartea artistului, pe 16 noiembrie, deși a fost lansat în august. 

Mult mai impresionant este saltul făcut de singurul album lansat de Lil Peep în timpul vieții. Săptămâna trecută, imediat după anunțul morții sale, "Come Over When You're Sober, Pt. 1" a intrat pe locul  168 ]n toopul Billboard, pentru ca săptămâna aceasta să fie deja pe 38. Mama emo rapperului a lansat și o campanie de a aduce discul pe prima poziție a topurilor.

În paralel, ancheta privind moartea lui Lil Peep, pe numele adevărat Gustav Ahr, se extinde. Deși experții sunt de acord că a fost vorba de o supradoză de tranchilizante, suspiciunile se îndreaptă acum spre persoane din anturajul său și spre ipoteza că în pastile s-ar fi aflat sau au fost asociate și cu alte narcotice.

O ceremonie publică în memoria artistului catalogat drept "Kurt Cobain al rap-ului underground" va avela loc pe 2 decembrie, într-un hotel din Long Island, New York.

Mai multe articole despre:
moarte droguri rap Lil Peep