MENIU

Reduceri la cosmectice de la Elefant.ro. Prețuri mai mici și cu 50%

Unul dintre cele mai importante magazine online din România, Elefant.ro, anunță oferte la mai multe categorii de cosmectice.

Întreaga ofertă la cosmetice de la Elefant.ro o găsiți - AICI. 

INGRID COSMETICS. Pudra translucida matifianta pe baza de orez. Produsul absoarbe excesul de sebum, ceea ce face pielea matasoasa, fara efect de stralucire timp de cateva ore. Formula sa lejera nu ingreruneaza machiajul si se adapteaza perfect nuantei tenului. Este recomandata pentru toate tipurile de ten, in special pentru tenul mixt, gras sau predispus la acnee. Mai multe detalii și alte reduceri Elefant la cosmetice găsiți - AICI.


L OREAL PARIS. Mascara pentru volum, rezistent la apa, Million Lashes. Mascara L'Oréal Paris Volume Million Lashes Black mareste vizibil genele cu pana la 3x, volumul si densitatea acestora! Periuta este flexibila iar perii sunt dens asezati unul langa altul, astfel genele vor fi separate. Mascara L'Oréal Paris Volume Million Lashes Black va lumineaza ochii, nu incarca genele, iar la fiecare aplicare lasa doar cantitatea necesara de culoare. Mascara L'Oréal Paris Volume Million Lashes Black evidentiaza in general conturul ochilor si garanteaza gene perfecte. Aceasta mascara este rezistenta la apa, efectul sau fiind mult mai intens. Mai multe detalii și alte reduceri Elefant la cosmetice găsiți - AICI.

MAKEUP REVOLUTION LONDON. Paleta de corectoare pentru cearcane si imperfectiuni, nuanta Light. Paleta de corectoare pentru cearcane si imperfectiuni contine pigmenti intensi si rezistenti pentru un machiaj impecabil. Nuantele pot fi folosite individual sau in combinatie. Mai multe detalii și alte reduceri Elefant la cosmetice găsiți - AICI.


INGRID COSMETICS. Fond de ten Mineral Silk & Lift, nr. 029. Fondul de ten contine magneziu, cupru si zinc si este destinat tuturor tipurilor de ten. Mentine nivelul necesar de hidratare al pielii, in timp ce mascheaza imperfectiunile. Formula lejera confera pielii un aspect natural, precum si o finisare matasoasa. Mai multe detalii și alte reduceri Elefant la cosmetice găsiți - AICI.

MAKEUP REVOLUTION LONDON. Paleta de farduri Ultra Blush Palette Golden Sugar, 8 culori. Paleta de farduri Ultra Blush Palette Golden Sugar contine 8 farduri, printre care se numara atat iluminatoare, cat si pudre bronzante. Cu ajutorul acestei palete, tenul capata un aspect de bronz natural. Textura fardurilor este lejera, nu incarca tenul, ci ii confera un aspect natural. Fardurile sunt pigmentate si au o rezistenta indelungata pe ten. Mai multe detalii și alte reduceri Elefant la cosmetice găsiți - AICI.

RIMMEL. Insta Duo Contour Stick Rimmel London. Formula cremoasa a stick-ului de conturare va face aplicarea acestuia usoara si placuta. Batonul Insta Duo are doua capete pentru a realiza un machiaj complex; unul dintre capete este pentru conturare, iar celalalt pentru iluminare cu un finish sclipitor pe care make-up artistii il recomanda pentru a reflecta lumina. Mai multe detalii și alte reduceri Elefant la cosmetice găsiți - AICI.



MAYBELLINE. Corector de ochi cu efect anti-rid Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Eye. Aplicare uniforma, acoperire ridicata. Instant anti Age este un corector de ochi care estompeaza cearcanelor si a imperfectiunile, iluminand privirea instant si oferind un aspect odihnit. Produsul se adreseaza consumatoarelor care isi doresc sa ascunda cearcanele profunde si liniile fine din zona ochilor. Produsul permite o aplicare usoara si uniforma a formulei concentrate sub forma unui tratament, eliminand cearcanele adanci si liniile fine din zona ochilor. Infuzat cu fructe goji si Haloxyl. Mai multe detalii și alte reduceri Elefant la cosmetice găsiți - AICI.


 

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
reduceri elefant.ro