MENIU

Reduceri eMAG la televizoare Philips – Care sunt cele mai bune oferte

O serie de reduceri eMAG se aplică în această săptămână televizoarelor Philips. Mai multe modele de televizoare au discounturi semnificative.

Toate televizoarele Philips care beneficiază de reduceri eMAG le găsiți AICI.

În continuare am selectat câteva dintre cele mai interesante oferte de televizoare Philips care beneficiază de cele mai mari reduceri eMAG în această perioadă.

Reduceri eMAG la televizoare Philips

Televizorul LED Philips cu diagonală de 102 cm are o rezoluție FULL HD și beneficiază de 300 reducere din preț. Televizorul este non Smart TV, dar este dotat cu conectori HDMI, SCART, Sloc Ci+ și multe alte funcții.

Oferta completă poate fi consultată AICI.

Reduceri eMAG la televizoare Philips

Unul dintre cele mai ieftine modele are un discount de 300 de lei de la eMAG, are o diagonală de 80 cm, însă rezoluția este una foarte bună, Full HD. Televizorul e dotat cu Tuner digital DVB-T, DVB-C.

Prețul poate fi consultat AICI.

Reduceri eMAG la televizoare Philips

Cel mai ieftin televizor Philips beneficiază de o reducere de 200 de lei și este ideal pentru încăperi cu spațiu restrâns, având o diagonală de doar 61 cm și rezoluție HD. Prețul e disponibil AICI.

Reduceri eMAG la televizoare Philips

Televizorul Smart LED Philips are o diagonală de 80 cm și rezoluție Full HD. Televizorul se poate conecta la internet prin Wi-Fi, redă imagini precise, clare, realiste și este foarte subțire.

Prețul e disponibil AICI.

Reduceri eMAG la televizoare Philips

Unul dintre cele mai bune televizoare de la Philips este LED Smart TV 3D. Televizorul are toate funcțiile unui TV inteligent, are o diagonală de 102 cm și poate reda imagini 3D. În plus, rezoluția sa este cea mai bună de pe piață, 3K Ultra HD.

Prețul este disponibil AICI.

Reduceri eMAG la televizoare Philips

Cea mai mare reducere o are televizorul LED Smart TV 3D Philips cu diagonală de 147 cm și rezoluție de excepție 4K Ultra HD.  Prețul său este redus cu 1000 de lei și oferta completă poate fi consultată AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
reduceri emag televizoare philips