MENIU

Reduceri electrocasnice. Ce să căutați în ofertele de astăzi

Evomag.ro anunță reduceri la mai multe categorii de produse. În ofertă intră și reduceri electrocasnice. 

Întreaga listă de reduceri electrocasnice de la Evomag.ro o găsiți LA ACEST LINK. 

Prajitor de paine Philips HD2595/00, 800 W, 2 felii, Alb. Întreaga listă de reduceri electrocasnice de la Evomag.ro găsiți LA ACEST LINK

Slow cooker Crock Pot SCV400RD-050, 3.5L. Ideal pentru 2-3 persoane, acest slow cooker Crock-Pot se potrivește perfect diverselor nevoi de a găti, precum și constrângerilor datorate lipsei timpului, graţie opțiunilor „High”, „Low” și „Păstrare la cald”. Slow cooker-ul îți oferă flexibilitatea și libertatea de a găti mâncărurile preferate pe parcursul zilei, fiind nevoie doar să pregătești și să aranjezi ingredientele dimineața, înainte de a pleca de acasă.

Datorită conceptului revoluţionar de slow cooking, gătitul la temperaturi reduse, nutrienţii se menţin în întregime în mâncare şi obţii în acest fel o mâncare sănătoasă şi gustoasă. Întreaga listă de reduceri electrocasnice de la Evomag.ro găsiți LA ACEST LINK

Aspirator cu sac Philips Performer Compact FC8375/09, 750W. Noul aspirator Philips Performer Compact ofera performanta de curatare completa cu efort minim. Tehnologia AirflowMax mentine puterea de aspirare mai mare pentru mai mult timp. Capul TriActive indeparteaza eficient praful de pe toate pardoselile.

Tehnologia unica AirflowMax mentine puterea de aspirare ridicata pentru mai mult timp, pentru a utiliza sacul pana la maxim. Tehnologia este conceputa pe baza optimizarii a trei elemente cheie: 1) Un profil unic al nervurilor in interiorul compartimentului pentru praf pentru a maximiza fluxul de aer din jurul sacului de praf si pentru a permite utilizarea intregii suprafete a sacului. 2) Compartiment pentru praf de mare capacitate, conceput special, care permite deplierea uniforma a sacului de praf. 3) Structuri din fibra de inalta calitate, care nu se infunda, in interiorul sacului de praf, care absorb praful fara a infunda porii, evitand astfel o reducere a puterii de aspirare. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri electrocasnice de la Evomag.ro găsiți LA ACEST LINK. 

Cuptor incorporabil Samsung BF1C4T043, 65l. Ventilatoarele duale sunt de două ori mai eficiente, aducând de două ori mai multă satisfacţie! Două ventilatoare disipă căldura în mod eficient în interiorul cuptorului. Cu un cuptor electric Samsung, toate felurile dvs. de mâncare sunt gătite uniform şi cu atenţie, asigurând cel mai bun gust posibil, de la prima până la ultima porţie.

Probabil este suficient că găteşte şi se curăţă. Dar, datorită funcţiei sale Catalytic Clean, cuptorul Samsung de 24” chiar se curăţă în timp ce găteşte. Tava pentru resturi alimentare colectează grăsimea şi reziduurile în mod convenabil în timpul procesului de gătire, apoi le dizolvă chimic, lăsându-vă cuptorul la fel de curat cum a fost înainte să începeţi să gătiţi. Mai multe detalii și alte reduceri electrocasnice găsițiLA ACEST LINK

Mixer cu bol HEINNER HSM-350, 350W, 4.2l (Alb-Rosu). Mai multe detalii și alte reduceri electrocasnice găsiți LA ACEST LINK. 

Combina frigorifica Oursson RF3105/RD, 315l, Clasa A+ (Rosu). Frigiderul vă permite montarea uşilor în funcţie de spaţiul în care doriţi să îl amplasaţi. Congelatorul dispune de trei sertare detaşabile şi voluminoase, uşor de întreţinut. Rafturile din sticlă sunt rezistente, mobile, reglabile pe înălţime şi uşor de întreţinut. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri electrocasnice găsiți LA ACEST LINK. 

Cuptor cu microunde Gorenje MO17MW, 17 l. Mai multe detalii și alte reduceri electrocasnice de la Evomag.ro găsiți LA ACEST LINK. 

Hota Heinner HTCH-440FS, 2 Motoare, Argintiu. Hota telescopica Heinner HTCH-440FS, doua motoare, capacitate de absorbtie: 440m3/h, 2 filtre metalice, putere motor: 2 x 100W, lungime hota: 60cm, iluminare: 2 x 40W, dimensiuni iesire: 120mm, culoare: argintiu, element frontal inox. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri electrocasnice găsiți LA ACEST LINK.