MENIU

Probleme sexuale la bărbaţi

<p>Probleme sexuale la bărbaţi</p>

Pe umerii bărbaţilor se pune o presiune normală în zilele noastre când trebuie să atingă perfecţiunea în orice domeniu şi de aceea nu este de mirare că mulţi se confruntă cu probleme sexuale.

Teama de a nu greşi, teama de a nu fi performant inclusiv în pat îşi urmăreşte precum o umbră şi le creează probleme sexuale. Alături de aceşti factori psihici sunt şi factori fizici, boli etc. care nu fac decât să crească şi mai mult problemele sexuale.

Nu de puţine ori femeile se plâng că ele ajung la orgasm, nu însă şi partenerii lor ceea ce le creează un sentiment de vinovăţie şi frustrare în mod egal. Multe dintre ele nu ştiu cum să reacţioneze la faptul că soţul n-a avut orgasm: ar trebui să fie supărate sau deprimate? În plus, cum ar trebui să se simtă partenerul.

Deşi, nu toţii bărbaţii ştiu lucrul acesta, nu trebuie să ejaculeze pentru a avea orgasm. Acest fenomen a fost observat prima oară în 1950 de către faimosul cercetător pe probleme sexuale, Robert Kinsey. De atunci, cercetătorii moderni au aflat că unii bărbaţi nu ejaculează decât la minute bune după ce au avut orgasm, în vreme ce alţii pot avea atât orgasm cât şi ejaculare în timpul unei partide sexuale, însă, dacă în aceeaşi seara mai fac amor vor avea doar orgasm fără ca acesta să fie urmat de lichid seminal.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.

 

Mai multe articole despre:
bărbaţi teamă probleme sexuale