MENIU

Principala cauză a înşelatului şi ce anume o provoacă

5 moduri de a te proteja de infidelitate

Persoanele cu o viata amoroasa aventuroasa, mai ales cei care comit acte de infidelitate, sunt adesea vazute drept increzatoare in fortele proprii. Ei bine, fals! Lipsa de siguranta este principala cauza a inselatului.

Nesiguranta celui care insala este adevarata cauza a lipsei de fidelitate, preconceptia potrivit careia cel care a calcat stramb se crede superior partenerului sau, considera ca merita si poate mai mult este complet falsa.

Indiferent ca inselatul a avut loc pe fondul unei „secete sexuale”, in sensul ca partenerii nu au mai facut sex de prea multa vreme, indiferent ca a avut loc pe fondul unor tensiuni in cuplu, a certurilor si a neintelegerilor, un act de fidelitate are la baza nesiguranta celui care o comite.

O persoana increzatoare in fortele proprii este, de regula, atrasa de un alt om increzator. In mod subconstient, noi clasificam cat de increzator este o persoana in fortele proprii in functie de cum se comporta in societate. Dar supozitia noastra nu are intotdeauna fundament!

Citeşte mai multe pe lyla.ro