MENIU

Poziţia sexuală preferată în funcţie de zodie

Poziţia sexuală preferată în funcţie de zodie

Berbec
Berbecii știu mai bine ca oricine să creeze o atmosferă romantică și au o imaginație debordantă în a-și pune în scenă cele mai îndrăznețe fantezii. Ei adoră să fie zgâriați sau mușcați și nu le e rușine să țipe de plăcere în timpul actului sexual.

Taur
Taurul este foarte senzual și se va supune ușor dorințelor tale. Nu-i place să facă lucrurile în pripă, așa că rezervă-ți ceva timp, dacă ai de gând să faci sex cu un Taur. Expert al seducției, mereu în căutarea punctelor sensibile, știe cum să-ți răsfețe trupul ca nimeni altul.

Gemeni
Gemenii sunt niște amanți plini de viață. Poziția sexuală preferată a lor este aceea în care partenerii stau întinși pe o parte, față în față. Nativii acestei zodii preferă să facă sex mai degrabă în grădină, decât într-un dormitor sofisticat.

 

Rac
Este adeptul poziției Lotus: stând cu picioarele încrucișate și cu picioarele partenerei în jurul corpului său. Racul nu se va sfii să-ți împărtășească fanteziile sexuale, fiind adeptul moto-ului: “o partidă de sex beton se bazează pe încredere reciprocă”.

Leu
Leii adoră să facă sex în picioare. Se știe că Leul este un amant viguros și nu va ezita să te înșface pentru a-ți dărui apoi un orgasm furtunos. Leul nu se sfieşte să-și împărtășească fanteziile sexuale și așteaptă aceeași deschidere și din partea partenerului.

Fecioara
Nativul în Fecioară este adeptul iubirii rafinate. Acestuia îi place să dețină controlul, de aceea această poziție este ideală, permițându-i să stabilească unghiul și ritmul penetrării. Se dau în vânt după tot felul de joculețe erotice. Un nativ din zodiac Fecioară știe întotdeauna ce vrea, iar partenerul său poate fi sigur că va avea parte de o experiență sexuală de neuitat.

Balanța
Nativul din zodiac balanță este foarte romantic și nu are nevoie de nuditate. Poziția misionarului s-ar putea dovedi cea mai potrivită pentru o Balanță. Cel mai mult îi place să savureze actul sexual în timp ce mângâie părțile intime ale partenerului. Pentru Balanță, sexul nu este o probă de acrobație, ci mai degrabă o artă a senzualității.

Scorpion
Este zodia cu cel mai fierbinte sânge și poate cel mai nesătul amant dintre toate semnele horoscopului. Dacă te vei lăsa pradă dorințelor unui Scorpion, s-ar putea să treci de la stimulare orală, la penetrare adâncă. Dacă ești o fire mai timidă și nu te simți pregătită de sex sălbatic, stai departe de un Scorpion, căci odată ce ai ajuns în patul acestuia, nimic nu te mai poate salva!

Mai multe aici.

Mai multe articole despre:
relaţie poziție sexuală