MENIU

Porsche face angajări

Grupul Volkswagen plănuieşte să angajeze 5.000 de persoane care să lucreze pentru Porsche. Ultima extindere a forţei de muncă de la Porsche a început în 2010 şi a implicat 8.400 de noi angajaţi, scrie automarket.ro.

Porsche va derula o campanie de angajări, urmând să-şi mărească forţa de muncă totală cu aproape un sfert, titrează Automotive News. Vestea vine de la Thomas Edig, şeful departamentului de HR de la Porsche, care a anunţat că vor recruta aproape 5.000 de oameni în următorii cinci ani, aceştia urmând să provină şi să lucreze, în principal, în afara Germaniei.

Creşterea numărului de angajaţi de la Porsche este realizată pentru dezvoltarea departamentelor de vânzări, service, producţie şi dezvoltare de modele noi. Practic, majoritatea departamentelor care ţin de dezvoltarea şi vânzarea de modele noi, dar şi de întreţinerea acestora, vor primi noi angajaţi.

Ultima campanie de angajări a celor de la Porsche a început în 2010 şi a adus 8.400 de noi locuri de muncă pentru compania germană. La finalul lunii mai a anului curent, Porsche avea 21.100 de angajaţi la nivel global.