MENIU

PĂRINŢII au fost ÎNGROZIŢI! Ce s-a ÎNTÂMPLAT, NOAPTEA, în CAMERA unui BEBELUŞ de 10 luni | VIDEO

Întâmplare terifiantă în casa unei familii din Ohio. Părinţii unei fetiţe de 10 luni au fost treziţi în toiul nopţii de vocea unui bărbat care ţipa la copilul lor, scrie libertatea.ro.

Heather şi Adam Schreck au încremenit în momentul în care au auzit, în toiul nopţii, o voce de bărbat care ţipa la fetiţa lor de numai 10 luni.

Iniţial au crezut că au visat, dar când au realizat că este real au rămas muţi. Aceştia aveau în camera copilului un monitor video prin care îşi supravegheau copilul. Când s-au uitat pe cameră au observat şocaţi că aceasta se mişca singură prin camera micuţei. Mai mult, în microfon se auzea o voce de bărbat care striga: "Trezeşte-te, copile!".
După ce şi-au dat seama ce se întâmplă, cei doi au oprit imediat monitorul. Un hacker pătrunsese în casa lor prin intermediul monitorului video din camera copilului. Acesta nu doar că putea vedea ce se întâmplă în încăpere, dar îi şi vorbea micuţei de 10 luni.

După ce au făcut plângere la Poliţiei, cei doi au fost sfătuţi de specialişti să fie atenţi pe viitor, să schimbe parola mai des şi să folosească un program antivirus.

Mai multe articole despre:
copil Ohio cameră video