MENIU

(P) SMART Econo Heater , produsul care îți încălzește locuința cu costuri REDUSE

(P) SMART Econo Heater , produsul care îți încălzește locuința cu costuri REDUSE

Costurile pentru incalzirea(precum si racirea unei locuinte) constituie o parte importanta din factura de electricitate sau caldura-dupa caz. Pentru a putea mentine cheltuielile de incalzire la minimum ai nevoie in primul rand de un sistem de incalzire cu consum redus .Investitia initiala de achizitie si montaj necesita o serioasa atentie. SMART ECONO HEATER este un produs de foarte buna calitate special conceput sa satisfaca nevoile lanturilor de DIY ( produs disponibil in reteaua Leroy Merlin si Praktiker), specialisti in sisteme de incalzire precum si o larga paleta de distribuitori si utilizatori.

Caracteristici:

* Consum extrem de mic. Consuma doar 425W pe ora pentru a incalzi o camera de aproximativ 10 mp

*Perfect silentios. Nu produce nici un fel de zgomot in timpul functionarii. Astfel se transforma in incalzitorul ideal pentru dormitor

*Smart Econo Heater degaja 90% din caldura prin convexie si 10% prin radiatie.Convectoarele actioneaza ca sisteme de incalzire pentru

intreaga camera, in timp ce radiatoarele  genereaza caldura locala

*Incalzire rapida a camerei                                      

*Usor de utilizat si in completa siguranta.Fara elemente expuse

*Constitutie robusta si design ultra subtire >11 mm.Usor si cu margini bine finisate.Aspect placut si elegant

*Poate fi vopsit cu orice vopsea pe baza de apa.Finisaje de calitate si durabile

*Prietenos cu mediul. Confectionat din materiale Eco

10 MOTIVE PENTRU CARE SĂ  ALEGI SMART ECONO HEATER

1. Tehnologie eficientă prin convexia aerului.

SMART ECONO HEATER funcţionează pe principiul convexiei aerului.O cantitate importantă de caldură este generată între panou şi perete, ce conduce la un curent de aer cald , circulat consecvent în cameră cu o viteză de până la 0.8m pe secundă. Peretele acţionează ca un suport pentru curentul de aer cald, la fel ca un cos de fum pentru o sobă pe lemne. SMART ECONO HEATER degajă 90% din caldură prin convexie şi 10% prin radiaţie. Convectoarele acţionează ca sisteme de încălzire pentru întreaga cameră, în timp ce radiatoarele generază căldură locală.

2. Extem de economic

SMART ECONO HEATER este un mod economic de a furniza caldură optimă locuinţei tale cu un cost foarte mic, oferind posibilitatea economisirii cu până la 50%.

3. Doar 425W pentru aproximativ 10mp

Cel mai economic sistem de încalzire ţinând cont de costurile de achiziţie şi consum.

4. Ultra Slim şi design compact

Una dintre cele mai mari probleme ale sistemelor de încălzire este faptul că ocupă extrem de mult spaţiu. Acum această problemă este rezolvată.

SMART ECONO HEATER are doar 1 cm grosime şi se montează pe perete; astfel nu ocupă nici un fel de spaţiu. Aşa scapi şi de grija depozitării în timpul verii. Dimensiunea sa de 60X60 cm permite montarea pe perete în orice spaţiu disponibil aveţi.

Nu împiedică procesul de curăţenie şi nu adună nici un fel de praf aşa cum se întamplă cu sistemele poziţionate pe pardoseală.

5. Poate fi decorat

SMART ECONO HEATER are un finisaj alb dar poate fi decorat cu orice vopsea pe bază de apă.Pot fi vopsite la culoarea peretelui şi obţineţi un sistem de încălzire absolut discret sau dimpotrivă, îl puteţi transforma într-o mică operă de arta!

6. Instalare super rapida in 10 minute

7.Sigur pentru copii si animale

SMART ECONO HEATER este sigur pentru copii şi animale, nu are parţi expuse sau în mişcare cum ar fi un ventilator. Temperatura de la suprafată este relativ scazută, 85°C si conformă cu normele legale.

Ţineţi totuşi cont de faptul că la copii foarte mici reflexul de retragere a mâinii la contact cu suprafete fierbinţi sau reci nu este complet dezvoltat. Astfel, la un contact cu panoul ce depaseste 5 secunde pot aparea mici băsici, ca o arsură superficială.

8.Absolut silentios

SMART ECONO HEATER foloseşte convexia naturală pentru a încălzi aerul din cameră.Spre deosebire de convectoarele tradiţionale sau aparatele de aer condiţionat, panoul nu are nevoie de elemente în mişcare pentru a putea genera caldură. De aceea panourile sunt sistemele ideale de încălzire pentru dormitoare evitănd astfel zgomotul constant din timpul nopţii produs de alte tipuri de sisteme de încălzire.

9.Pentru o casă absolut sănătoasă

Recomandat în mod special în zonele unde există exces de umezeală. De obicei  cauzată de izolaţie slabă, o camera cu multă umezeală poate fi o sursă de mucegai, un generator de boli şi alergii.

SMART ECONO HEATER  este ideal în prevenirea umidităţii în mod special pentru cei care locuiesc pe termen lung în spatiul respectiv dar şi pentru cei care folosesc proprietatea în mod sporadic.

Atunci când nu sunteţi acasă perioade lungi de timp îl puteti programa astfel încat sa porneasca doar câteva ore pe zi pentru a putea preveni instalarea umidităţii şi a mucegaiului. Astfel nu veţi mai fi nevoit sa zugrăviti atât de des

10.Ideal pentru proprietăţi cu probleme la sistemul electric.

Multe zone ale ţării noastre se confruntă cu o fluctuaţie mare a tensiunii în reţea, o alimentare sub voltajul recomandat. Acest lucru este evident mai ales atunci când se întrerupe furnizarea energiei electrice de la prea multă aparatură electrică în funcţiune.

O soluţie pentru această problemă ar fi un contract pentru mai multă putere, cu furnizorul de energie electrică. Acest fapt implică automat costuri mai mari ale abonamentului şi uneori chiar schimbarea întregului sistem din casă.

SMART ECONO HEATER foloseşte doar 425W pe ora, comparativ cu un aer condiţionat care poate utiliza chiar şi 2000W. Odata pornit el absoarbe cam 60% din întreaga putere furnizata si încălziţi o singură cameră. Pentru aceeaşi 2000W, folositi 5 SMART ECONO HEATER și încălziți întreaga casă.