MENIU

(P) Pink and Black și-au dezvăluit identitatea

<p>(P) Pink and Black și-au dezvăluit identitatea.</p>

Vedetele verii sunt cele mai noi sortimente de înghețată de la Magnum! Așteptarea s-a încheiat. Așa cum au promis, Pink and Black au surprins publicul de la Forza ZU, pe 17 mai, la Cluj,  printr-un spectacol inedit și, mai ales, prin dezvăluirea identității lor.  

Pink and Black au anunțat acum o săptămână că vor include România în turneul lor european, stârnind curiozitatea publicului. Chiar înainte de evenimentul de la Cluj, un grup de tineri, care purtau tricouri și aveau postere cu Pink and Black, au stat câteva ore bune în fața unui hotel din București pentru a se fotografia cu ei, ca niște adevărați fani.

Vedetele mult așteptate, Pink and Black, s-au dovedit a fi, de fapt, cele mai noi sortimente de înghețată Magnum. Dedicate diferitelor momente din viața ta, duo-ul Pink and Black este o combinație savuroasă de înghețată și ciocolată Magnum. Cu un gust delicat ce îți va trezi toate simțurile și o cremă fină de înghețată Marc de Champagne învelită într-un strat sidefiu de ciocolată crocantă, Pink este dedicat momentelor pline de energie și vitalitate. Black este înghețată care transformă un moment obișnuit într-unul plin de mister și senzualitate. Gustul irezistibil și intens de cafea espresso se îmbrățișează în perfectă armonie cu atingerea delicată a cremei de vanilie, iar stratul exterior de ciocolată neagră, Magnum, de cea mai bună calitate, se dovedește a fi un adevărat răsfăț.

Pink and Black au sosit în România, iar pe toată durata verii vor încânta simțurile iubitorilor de înghețată printr-o infuzie de arome apetisante, în combinaţii nemaiîntâlnite.

Indiferent de starea în care te afli, alege să trăiești PINK sau BLACK!

Află mai multe informații https://www.facebook.com/magnumromania

 

Mai multe articole despre:
concert îngheţată identitate pink and black Magnum