MENIU

Oricât l-ai iubi, dacă face asta, nu e bărbatul potrivit pentru tine

Chiar dacă te-ai îndrăgostit de el și ești de părere că lucrurile sunt perfecte între voi, s-ar putea ca el să nu fie bărbatul potrivit pentru tine. Vezi care sunt semnele!

Este egoist când vine vorba de sex

Vă înțelegeți de minune și în mod normal nu este un bărbat zgârcit… în afară de momentele în care faceți sex și el se gândește mai întâi la plăcerea proprie, iar la tine… deloc. Dacă îl lași să facă asta de fiecare dată, se va învăța așa, iar plăcerea ta va fi întotdeauna pe ultimul loc. Cu un astfel de bărbat trebuie să discuți încă din primul moment, ca să nu apară frustrări pe parcursul unei relații.

Face glume nesimțite

Bărbații râd adesea la glumele nesimțite sau misogine. Dacă rămân doar glume și le face doar cu prietenii lui, este în regulă. În schimb, dacă le face și cu tine, chiar și când sunteți doar voi doi și tu simți că nu își au locul sau face referiri la tine, ar fi cazul să îți continui drumul de una singură. Un bărbat care nu vrea să se poarte frumos cu tine, în special când sunteți doar voi doi, nu merită timpul tău.

Nu acceptă faptul că… ai un trecut

Una dintre cele mai nepotrivite reacții ale unui bărbat este ca atunci când îi spui că ai avut și alți iubiți, el să devină foarte gelos și chiar să se supere pe tine. Aceasta nu este o reacție matură și în niciun caz nu ar trebui să te simți tu vinovată pentru faptul că ai avut o viață înainte să apară el în peisaj. Bărbatul de lângă tine ar trebui să înțeleagă că este perfect normal să ai un trecut și să se bucure că se află în prezentul tău. Dacă nu reușește să facă acest lucru, atunci în mod cert nu este cel potrivit pentru tine.

Se enervează când arăți că ești vulnerabilă

Femeile sunt mai emoționale, plâng mai des. Atunci când se întâmplă asta, bărbații se simt foarte inconfortabil pentru că nu știu cum să reacționeze să le facă să se simtă mai bine. Pe de altă parte, dacă bărbatul de lângă tine se enervează atunci când îți arăți și partea vulnerabilă, în loc să-ți fie alături, nu ar trebui să mai rămâi mult timp în preajma lui. Cu toții avem sentimente și emoții pe care ar trebui să le putem exprima liber, fără teamă că cel de lângă noi va reacționa urât.

unica.ro.

Mai multe articole despre:
relaţie semne bărbat potrivit