MENIU

Oferă de Paște un cadou de lux unei femei! Nu rata reducerile la parfumuri de brand de pe Notino.ro

Dacă ești în căutarea unui cadou special, vino acum și descoperă parfumurile de brand din e-shop-ul Notino.ro. Acesta are oferte și promoții WOW la parfumuri de lux, de marcă originale, care se pot vedea și în magazinele și punctele de vânzare Notino din București, din Mega Mall și Promenada Mall.

Pregătește-ți cadourile de Paște! Nu rata reducerile la parfumuri pe Notino.ro!

Ca idei de cadouri pentru ea și pentru el, optează pentru parfumurile de lux de pe Notino, care sunt articole de brand. Spune nu la ciocolată și optează pentru cadouri originale cu arome minunate, care fac orice om să se simtă superb. Descoperă cele mai avantajoase reduceri la parfumuri de Paște și vei avea un prilej de a te bucura din plin, pentru că acum poți achiziționa cadouri de lux senzaționale: pafumuri de marcă, parfumuri orientale, parfumuri cu arome unice și chiar parfumuri în ediție limitată. 

Notino are reduceri mari la parfumuri emblematice și la deodorante. Acest magazin are o selecție impresionantă de parfumuri și cosmetice de calitate înaltă, peste 82.000 de produse unice aduse de la 1.500 de branduri cunoscute în lume. Consultanții de frumusețe ai acestui magazin îți pot oferi sfaturi și recomandări în funcție de diferite criterii, cu privire la selecția produselor, la găsirea celor mai avantajoase oferte, promoții și noutăți, cum sunt de pildă produsele bestseller – cele mai vândute în fiecare an.

Magazinul Notino a câștigat Premiul de Popularitate la categoria Frumusețe și Sănătate și este cel mai bun magazin online de beauty din competiția Ranking Zaufanych Sklepów din Polonia.

Uită de ciocolată și lasă-te sedus de coșurile cadou pline cu tratamente cosmetice captivante, care îți încântă pielea!

Magazinul Notino a pregătit de Paște reduceri mari la articole de igienă dentară, cosmetice pentru îngrijirea tenului, a corpului și a părului, dar și la produse de machiaj profesional și parfumuri de casă.

Ca idei de cadouri, îți sugerăm să vezi în aceast magazin:

  • Tratamentele corporale care includ o gamă variată de produse de îngrijire cu ingrediente naturale și arome plăcute
  • Tratamentele pentru față pentru revitalizarea și întinerirea tenului
  • Tratamentele pentru păr care îmbunătățesc sănătatea și aspectul podoabei capilare.

Notino are promoții și reduceri de Paște la produse cosmetice și de machiaj, care sunt perfecte pentru cadouri în această perioadă. Oferă un astfel de produs de lux în dar soției tale și vei vedea că va fi încântată.  

Iată câteva recomandări privind cadourile de Paște:

  • Nu rata reducerile de 23% la parfumurile și aromele de interior populare
  • Vezi cadourile amuzante pentru adulți, cum sunt parfumurile de lux și deodorantele de brand cu iepurașul Playboy
  • Alege cadouri din gama celor mai potrivite nuanțe la produsele de machiaj profesional
  • Alege un cadou de lux - un parfum sau un produs cosmetic de brand – pe care apoi îl poți personaliza cu un mesaj de Paște, care va fi gravat cu laser pe ambalaj.

Notino are și cadouri cu tematică pascală, precum:

  • Balsamuri de buze de la EOS, care au ambalaje inspirate din ouăle de Paște
  • Cosmetice pentru copii cu personaje amuzante
  • Săpunuri Smooth Egg Skin, în formă de ou, ce conțin albuș, pentru o piele mai tonifiată și mai frumoasă
  • Produse de lux cu ambalaj în formă de ou, perfecte pentru cadou
  • Balsamul calmant Egg Pore pentru ten, care pregătește pielea pentru aplicarea fondului de ten; acesta ține sub control aspectul lucios al pielii și previne întinderea fardurilor.

În magazinul Notino există și produse profesionale pentru casă, cum sunt lumânările parfumate în formă de ou, care au arome plăcute și reconfortante. Ele sunt idei grozave de cadou și în plus livrarea lor este gratuită. Cele mai apreciate sunt lumânările marca Ladenac cu arome lemnoase, cu tonuri fumurii, de tabac și note de lemn prețios.

Pe Notino.ro primești un voucher cadou – disponibil în format electronic – la fiecare comandă plasată online. Acesta poate fi în valoare de 100 RON sau chiar 400 RON. Aici ai și posibilitatea de a testa parfumurile și cosmeticele de lux din gama Try it First, care sunt expediate împreună cu o mostră gratuită, pentru a fi încercată acasă. În acest fel poți vedea dacă produsul îți convine, înainte de a-l despacheta. Dacă nu ai nimerit ce doreai, atunci îl poți trimite gratis prin curier și primești banii înapoi. 

 

 

 

Mai multe articole despre: