MENIU

Obiceiuri care îţi dezvoltă puterea minţii

Obiceiuri care îţi dezvoltă puterea minţii

Ne plangem adesea ca nu ne putem controla mintea pentru a ne autoconvinge sa facem anumite lucruri sau sa renuntam la vicii. Motivul il reprezinta faptul ca, de cele mai multe ori, trebuie sa ne antrenam creierul pentru a obtine rezultatele dorite. Stim ca este mai usor de zis decat de facut, insa vom incerca, in cele ce urmeaza, sa te convingem sa incerci cateva metode care iti vor dezvolta puterea mintii.

Cum sa iti controlezi puterea mintii

Vrei sa fii puternica? Sa reusesti sa iti stapanesti gandurile si trairile? Sa fii mai productiva? Inseamna ca trebuie sa tii seama de cateva aspecte, pe care ti le vom expune in cele ce urmeaza. 

1. Evalueaza-ti credintele si principiile!

Cu totii avem anumite principii dupa care ne ghidam in viata, insa nu intotdeauna ele ne sunt de ajutor atunci cand suntem pusi in fata unor situatii cu care nu ne-am mai intalnit pana acum. Din acest motiv, este bine sa le reevaluam si sa le transformam sau chiar sa le excludem pe cele care sunt duse la extrem. In viata nu trebuie sa existe doar alb si negru, ci si tonuri de gri, pentru ca, uneori, lucrurile nu se rezuma la o singura solutie.

Evita sa gandesti unilateral, daca vrei sa ai succes in ceea ce intreprinzi. De exemplu, daca nu vei avea incredere in propriile forte, spunandu-ti mereu ca nu ai suficiente cunostinte pentru a lucra intr-un anumit domeniu, aceasta mentalitate iti va scadea dramatic sansele de a gasi un nou job.

Citeşte mai mult pe divahair.ro

Mai multe articole despre:
minte puterea minţii controlare