MENIU

Oana Zăvoranu îl atacă din nou pe PEPE: “Țigănuș NEPIEPTĂNAT Pascu...”

În urmă cu câteva ore diva din Dorobanți a izbucnit din nou pe fostul bărbat, cu care a împărțit și bune și rele ani de zile. După ce anul trecut a pierdut procesul în care Pepe, o acuza că l-a calomniat, Oana Zăvoranu povestește cum este executată “cu japca”, de către “CEA MAI EXCROACĂ JUDECĂTOARE DIN ROMÂNIA”.

“Este anul meu si am mai zis asta!!!!

Vreau sa termin cu toti tiganii, hotii, lichelele si lipitoarele care au trait si facut bani ilegali de pe urma mea,mintind si manipuland populatia proasta si credula.

Acum 2 zile am pus la misto 500€ intr-unul din conturile mele pt ca eram sigura ca madam gont( cea mai escroaca executoare judecatoreasca din Romania,care lasa toti oamenii pe strada si executa tot pt ca e in cardasie cu notarul Hean Andrei,sotul Laurei Andrei ( presed TRIBUNALULUI BUCURESTI) ..si cu camatarii notorii precum Sebastian Dobrescu & company si care a facut mana in mana cu tiganii toate executarile silite ale mele cu tiganii si are 99%din tot ce inseamna jegmaneli cu acte si oameni sub poduri)s-a aliat de data asta cu tiganusul cu privire pierduta pascutu,si ma executa ea pt ca il reprezinta( fireste cu totul intamplator,ca o coincidenta pe tiganusul nepieptanat pascu,in dosarul in care eu trebuie sa ii dau 10000 roni ca l-am calomniat nevoie mare,facandu-l tigansi el nefiind)....asa ca madam asta,chiar acum cateva momente a muscat momeala mea si pandind conturile mele,adica cele 4 de la BCR,tocmai ce mi-a luat 455€ din contul meu de euro si i-a virat draguta infractoare,la ea in cont,ca ea e corecta)...ca si clientii ei infractori:))))

Dincolo de ciudatenia acestei asocieri care mie imi spune multe lucruri deja cunoscute( o sa va zic la mom oportun),eu nu i-am platit tiganului pletos si cu coc 10000 roni pt ca pana acum nu avusese 3500 roni sa plateasca taxa de timbru pt cei 10000 roni ceruti,ca vai tu,el a suferit rau de tot ca l-am facut tigan....el nefiind,decat masa si tasu:))))

Doresc sa ii dau restul pana la 10000( initial era asa jignit ca vroia 1 miliard dar a luat-o in bot direct),pt ca eu respect legea si statul roman pt ca sunt ROMANCA NU TIGANCA DA?!!!!....dar nu voi face asta decat public pt a ma asigura ca fiecare cent ajunge asa cum a zis el cand a formulat cererea civila de chemare in jud si cand a dat vreun interviu la vreo televiziune sau ziar,la UN AZIL DE BATRANI SAU LEAGAN DE COPII, PT CA CA EL DRAGA,NU VREA UN CENT...el e filantrop si darnic( in timpul casniciei cu mine nu a dat o ciocolata unui copil,eu am donat insa saci cu jucarii si nu am mai facut asa tapaj,dar eu sunt romanca deh...)....si cred ca instanta a fost impresionata ca prea zicea cu foc cat de filantrop si boier e el....
Am incercat sa virez banii direct intr-un cont indicat de el, dar rasp. catre av. mei a fost ca ' el face ce vrea cu banii lui":)))...si nu stiu de ce ma mir ca asta minte si cand tace si doarme....

In fine,azi in mod public voi inmana plicul cu diferenta de bani pana la 10000 roni public la tv,ca sa ma asigur si eu si voi care inca mai credeti in basme nemuritoare,ca tiganii dau ceva fara sa stie ca te tii de capul lor...la ei promisiunile sunt ca si regulile...pt a fii incalcate,ca zic ei ' romanii sunt si prosti si uituci"....nu e cazul meu care sunt deja ' specialista' in tigani escroci si mincinosi,si ii voi arata lui ionut cel cu coc si bigudiuri in par si tuns cu ciobul:)))), ca tot eu sunt smekera si sefa lui...sac!!!!

Azi nu imi iau o pereche de botine Louis Vuitton si ii dau lui restul de bani ca oricum el e obisnuit cu miloaga...doar nu e prima data cand vine ca milogul sa ia pomana de la mine....tineti minte cum a venit el cumintel la Acasa TV pt. 1 metru la mansarda, pentru care mai apoi tot el a recunoscut ca a sarbatorit 'victoria cu piranda' la restaurant.

Deh...pt ei 1 metru e enorm, pt mine a fost o pomana eliberatoare de o lipitoare care asta a facut mereu,si cu mine si cu cele de dinainte, ca toate relațiile lui au fost cu femei CU BANI...vezi Dana Gheorghe,,Oana Zavoranu, sau calul lui rapunzel.

Dar logic,sunt fff rea si ma doare pizma,ca stiu ca si casa si masini si tot sunt luate de dana,Oana sau nea relu acordeonistul socru,la insistentele calului lui rapunzel,dar nici ea saraca,habar n-are ca nu e nici prima nici ultima,ci doar una mai prostovana careia ii cade fisa cu tot cu telefon:)))....dar si asta pana se supara acordeonistul de tasu si ii da un sut in fund,iar el o sa fie nevoit sa gaseasca alta fata ' modesta' pt care doar ' dragostea ' sa fie importanta,nu-i asa?

Hai ca anul asta scap de toate ciorile ca sa fac ce nu am facut cand eram napadita si la propriu si la figurat de ele:...FILME, DOCUMENTARE SI MUZICA...am bani sa dau sa nu le mai vad fetele de aurolaci, si sa crape de ciuda ca la forta mea de acum au belit-o TOTI...si cand zic toti,inseamna ca nu exclud pe NIMENI SI NIMIC!!!!!

Viata mea este sublima daca scap de ciori....si JUR CA ASTA FAC ZILNIC:))))
I love myself and I know it why

Aaaaa..si va atasez si o poza pusa de el recent pe fb cu noua coifura...l-a tuns sau l-a inebunit calul lui rapunzel,de e asa de " frumoasa si coafata"...ca de privire ce sa mai zicem...e de-a dreptul zen:)))....sa ne fereasca Bunul Dumnezeu...Amin”, este mesajul pe care l-a postat Oana Zăvoranu pe pagina ei de socializare.

Alături de acest mesaj, actrița a postat și pozele de mai sus, pentru a ajuta cititorii să înțeleagă și mai bine mesajul.


Mai multe articole despre:
Oana Zăvoranu