MENIU

O profesoară a fost concediată din cauza dansurilor lascive cu elevii - Ea susține că voia doar să îi facă mai atenți la ore - Rămasă fără bani, acum se apucă de filme pentru adulți

Profesoara de engleza

O profesoară de limba engleză din Brazilia a fost demisă din cauza dansurilor sexy din timpul orelor de curs. Imaginile cu aceasta au strâns milioane de vizualizări pe rețelele sociale. Aceasta susține că a încercat să capteze astfel interesul elevilor pentru materia predată. 

Femeia preda limba engleză la o școală din Brazilia. Aceasta a fost demisă de conducerea unității de învățământ după ce în spațiul public au apărut imagini cu ea în timp ce dansa lasciv în fața elevilor. Halucinant este faptul că profesoara dă vina pe elevi că i-ar fi cerut asta, iar ea doar s-a conformat.

Ba mai mult, potrivit declarațiilor făcute, elevii ar fi prezentat mai mult interes la ore. Filmulețele revoltătoare în online au devenit virale, iar sexy profesoara a ajuns să aibă milioane de urmăritori.

Fosta profesoară a anunțat că își va dedica tot timpul postărilor de pe rețelele sociale pentru adulți după ce a rămas fără locul de muncă. 

@cibellyferreira_ A Larinha pegando o livro #professoracibelly ##professora##cibellyferreira ♬ som original - Xurras 🥋
Mai multe articole despre:
profesoara brazilia