MENIU

NUMEROLOGIE. Ce spune data naşterii despre tine

Fiecare an din viata noastra, potrivit studiilor numerologilor, este guvernat de un numar care stabileste caracteristicile de noroc, influentele financiare si felul in care ne va fi afectat siritul.

Calcularea numerelor care guverneaza anumitiani se face foarte usor. Se foloseste un algoritm matematic pana se obtine un rezultat de o singura cifra, acesta fiind numarul care guverneaza anul ales.

NUMARUL 1
Anii guvernati de cifra 1 sunt unii dintre cei mai iportanti din viata unui om, avand in vedere ca sunt primii ani din ciclul de 9. Anii guvernati de acest numar reprezinta faptul ca sunteti gata pentru unnou inceput si ca ati decis sa lasati in urma toate lucrurile care v-au chinuit in ultima vreme. Totodata, sunt anii care determina ce fel va fi viitorul vostru de acum incolo iar deciziile facute in acest moment vor avea repercusiuni imense, fie ca sunt decizii pozitive sau negative.

Acesti ani sunt cei care se prezinta cu cele mai multe oportunitati si care ofera posibilitatea de a alege. Sunt anii in care veti simti o evolutie brusca pe toate planurile si in care veti fi feriti de boli grele sau de ghinion. Acesti ani sunt considerati ca fiind cei care ne dau sansa mult asteptata pentru a scapa de greutatile trecutului.
Numerele destinului si reprezentatia lor pentru fiecare

NUMARUL 2
Anii guvernati de numarul 2 sunt unii dintre cei mai linistiti ani din viata. Sunt considerati ani de gestatie in care lucrurile tind sa se aseze de la sine. Sunt anii in care va veti odihni si va veti da ragazul necesar sa evaluati situatia in care sunteti, pe toate planurile.

Totodata, anii guvernati de acest numar tind sa vina deseori cu schimbari majore in viata amoroasa.

Aceste schimbari insa nu se dovedesc a fi cele mai inspirate pe termen lung. Asa ca, in anii guvernati de acest numar, ar fi bine sa puneti in balanta daca doriti sau nu sa va schimbati viata sentimentala pentru ca exista riscul sa regretati mult pe viitor. Cu toate acestea, in ciuda acestor lucruri, in acesti ani veti redescoperi laturi ale dumneavoastra pe care le credeati de mult pierdute.

NUMARUL 3
Anii guvernati de acest numar sunt considerati cei mai norocosi ani. Sunt benefici pentru persoanele care doresc sa se afirme si care cauta oportunitati in viata. Anii guvernati de numarul trei va vor aduce surprize neasteptate din punct de vedere financiar si al carierei. Daca anul pe care l-ati ales este guvernat de numarul 3 ar trebui sa va axati EXCLUSIV pe a face bani si pe dezvoltare profesionala.

Pe de alta parte, acesti ani nu sunt deloc favorabili pentru viata conjugala. Sunt cei mai neindicati ani pentru casatorii sau pentru juraminte de dragoste din cauza ca in cele mai multe cazuri legamintele facute in acesti ani se rup brutal.

Totodata, nu trebuie neglijata sanatatea avand in vedere ca va veti consuma foarte mult pentru indeplinire pe partea materiala.

Citeşte articolul integral pe  lyla.ro.

Mai multe articole despre:
ANI numerologie data naşterii