MENIU

Nouă tipuri de bărbați de care ar trebui să te ferești. Nu sunt pregătiți pentru o căsnicie

Dacă ești în căutarea bărbatului ideal, cu siguranță tipurile enumerate mai jos n-ar trebui să se numere pe lista ta de priorități. 

Iată 9 tipuri de bărbați pe care n-ar trebui să-i iei de soț.

1. Băiatul mamei

Este de acord cu tot ce spui, însă face tot timpul ceea ce vrea el. Dacă este singur, cel mai probabil stă cu părinții, pentru că are nevoie constanța de o prezența feminină în viață lui.

2. Prostuțul

Nu își da seamă de nimic. Nu are nici cea mai mică bănuiala de ce miroase ciudat în casă și nici nu știe că trebuia să golească găleata de gunoi de acum trei luni. Vei găsi la el în casă vase și rufe murdare aruncate peste tot, fără că el să aibă vreo problemă cu asta. Pentru el e normal.

3. Delăsătorul

A terminat cele mai țări școli posibile, însă are cele mai prost plătite job-uri. Cel mai probabil îl vei ține tu cu bani.

4. Ambițiosul

Este opusul Delăsătorului, este orientat spre job-uri bine plătite, muncește din greu că să facă bani. Partea proastă este că nu are timp de altceva.

5. Gelosul

Este tot timpul preocupat “pe unde umbli”, “cu cine”, “de ce”. Mai mult că sigur te va urmări fără să-ți dai seamă, îți va spiona telefonul, computerul etc. N-ar fi exclus să ajungi la poliție și să ceri ordin de restricție.

6. Pesimistul

Nimic nu e bine niciodată. Nimic nu se poate niciodată. Toată lumea este împotrivă lui.

7. Dependentul

Are “otrava” lui: alcool, droguri, jocuri de noroc, orice.

8. Bolnavul

Nu-ți dai seamă că ceva e în neregulă cu el. La început pare ok, însă apoi îi apăr “problemele”. Are dizabilități sociale și poate fi și Dependent. Stai departe de genul asta de bărbați.

9. Arogantul

Este cel mai bun, mai bun decât oricine de pe lumea asta. Și se uită la ține de sus. Mai bine te ferești de asemenea personaj întrucât nu se va schimbă vreodată.

Sursă: sfatulparintilor.ro


Mai multe articole despre:
bărbaţi căsătorie