MENIU

Nouă moduri în care să foloseşti IAURT pentru frumuseţe

<p>14 produse naturale pentru hidratare</p>

Iaurtul este un aliment care nu lipseste nimanui din frigider. Ceea ce poate nu stiai despre iaurt, este ca il poti folosi si pentru mastile tale de frumusete, fie ca este vorba despre par, ten sau corp.

Iata 9 moduri in care folosesti iaurt pentru frumusete.

1. Par

Bogat in elemente nutritive, minerale si vitamine, iaurtul natural este un aliat de nadejde al parului tau. O masca pentru par cu iaurt il va proteja si il va hrani. Aplica iaurt pe toata lungimea parului, acopra cu un prosop cald si lasa-l sa actioneze jumatate de ora. Clateste apoi bine parul, pentru a elimina toate resturile. Parul va fi mai stralucitor, mai fin si reparat.

2. Buze degerate

Poti spune adio buzelor crapate si aspre din cauza gerului, daca folosesti o masca cu iaurt. Pune cateva picaturi de suc de lamaie in iaurt, amesteca bine, aplica pe buze si lasa sa actioneze in jur de trei sferuri de ora. Clateste cu apa calduta si aplica apoi o crema hidratanta.

3. Demachiant natural

Ai ramas fara demachiant? Nicio problema. Fa un demachiant natural din doua picaturi de ulei de migdale dulci si o treime de iaurt natural. Curata fata cu acest demachiant delicat, ideal pentru pielea uscata.

4. Crema de noapte

Desi nu este foarte practic, pentru ca ai putea murdari fata de perna, iaurtul poate fi folosit in locul cremei de noapte. Aplica un strat fin de iaurt si lasa-l sa se zvante inainte de a te culca. La trezire, vei avea un ten proaspat si stralucitor.

Citeşte mai multe pe curademiere.ro.