MENIU

Narcis Ianău, chinuit de sărăcie a renunțat la visul său

<p>Narcis Ianău&nbsp;</p>

A facut senzatie, in urma cu trei ani, la “Romanii au talent”, dar acum, la finalul liceului, se zbate sa-si gaseasca un sponsor pentru a putea merge la facultate. Din pacate pentru el, nimeni nu s-a oferit pana acum sa-I plateasca studiile.

Provine dintr-o familie modesta, insa are vise mari! Prea mari, din pacate, pentru posibilitatile sale material. Asa ca, drept ultima solutie, Narcis Ianau a apelat la ajutorul celor care i-ar putea sponsoriza studiile. El visa sa ajunga la un colegiu in Germania, insa fortat de imprejurari, trebuie sa multumeasca cu Conservatorul de la Cluj-Napoca.

“Am nevoie de ajutor financiar. In alte tari sau alte situatii, se ofera sprijin in cazul persoanelor ca si mine, si am sperat ca merit sa primesc si eu. Am chiar si colegi care si-au gasit sponsori, dar se pare ca ei sunt mai norocosi. Pentru mine nu a aparut inca niciun sponsor, dar asta nu ma va impiedica sa merg mai departe! Voi gasi o solutie cumva, la fel cum am facut mereu cand am fost descurajat”, a spus Narcis Ianau, scrie Cancan.ro. 

Mai multe articole despre:
Românii au talent Narcis Ianău 3 SE