MENIU

Motive pentru care mărimea chiar contează

Atunci cand vine vorba despre marimea penisului, putem spune ca exista si avantaje si dezavantaje. Ei bine, iata răspunsul la întrebarea care le frământă pe tinere, chiar înainte ca ele să-și înceapă viața sexuală.


1. Dimensiunea este direct proporțională cu stima de sine la bărbați

Da, există cu siguranță o corelație directă între dimensiunea penisului unui bărbat și nivelul stimei de sine și a încrederii lui. În cazul în care nu ar conta, nimeni nu ar mai întreba sau nu ar mai dezbate subiectul, și totuși atât de mulți tipi se gândesc la asta în fiecare zi.

După cum știi deja, penisurile au varii forme și dimensiuni, așa cum unii oameni sunt înalți sau scunzi, slabi sau grași, cu o culoare a pielii mai deschisă sau mai închisă, potrivit clickpentrufemei.ro.

2. Poate crea disconfort partenerei

Un penis prea mic sau, din contra, prea mare, poate crea disconfort partenerei. Sigur că nicio fată nu vrea să le spună prietenelor ei că iubitul său are „obiectul muncii” cât o brichetă (da, am auzit-o și pe asta). Pe de altă parte, un penis prea mare poate cauza răni în zona genitală dacă nu este lubrifiată corespunzător.

3. Mărimea dictează durata actului sexual

Când penisul este sub mărimea medie, e posibil ca actul sexual să fie mult mai lung, deoarece partenerei îi va lua mai mult timp să atingă culmile plăcerii. Asta naște frustrări, deoarece, în multe cazuri, bărbatul ajunge la orgasm înainte ca iubita să se excite. Totuși, în acest caz, este foarte important ca reprezentantul sexului puternic să aibă încredere în sine, pentru că astfel se va folosi și de alte instrumente pentru a-și mulțumi iubita în pat.

Mai multe articole despre:
sex cuplu mărimea contează